OOOooops de verbinding is niet beveiligd!!! Gebruik https voor een veilige verbinding KLIK VOOR EEN VEILIGE VERBINDING
Selectie
Land filter:
Uit Aan

evenement HOT
Uit Aan

Blader Evenementen
maand terug November 2018 maand verder
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Jouw Waarschuwing
Jouw Stap AGENDA

Agenda Operators

Er zijn op dit moment geen operators voor onze agenda.

Iets voor jou? Vraag om informatie! webmaster@digigop.nl13-10-2018

Ready2play XXL

Ready2play is een party, waar de ruimte en sfeer wordt gegeven om vrij te kunnen experimenteren met het gehele spectrum van BDSM, door een mix te maken van ervaren en minder ervaren mensen in het spel. Inschrijven voor het feest is daarom ook verplicht, omdat we hier graag een goeie balans in willen hebben.

Naast de relaxte sfeer staat een veilige omgeving voorop en dat betekent dat zaken als "bare-seks”, “onveilig-spel”, “storen in andermans spel” of “ander ontoelaatbaar gedrag” niet getolereerd kunnen worden.

Ready2play is een party voor de ervaren BDSM-er, maar het is ook een party om het BDSM-spel te ontdekken. Het is in elk geval een party voor mensen die graag echt willen spelen. Door de mix van ervaren en minder ervaren mensen is er de kans om te experimenteren en nieuwe ervaringen op te doen. En tevens is het de plek waar je lekker kunt genieten van je fetish. Voel je vrij in je rubber, leer, latex, lycra, sportswear, etc, of zelfs gewoon in je jock. Oftewel, hoe jij je ook maar Ready-2-Play voelt. Want het BDSM-spel staat uiteindelijk wel voorop!

Ready-2-Play is ook de plek om nieuwe mensen te leren kennen in de BDSM- en fetish-scene. Dus als je van de combinatie zwepen, spanking, bondage, vernedering, sneakers, leer, rubber, jocks, sportswear, etc houdt: Meld je dan aan!

Wat zijn we niet.

We zijn geen seks-feest, waar je meteen de dark-room in rent om te neuken of te zuigen, of waar je in een hoekje gaat staan wachten om die ene leuke jongen even snel in zijn kruis te grijpen. Zo is het ook niet de bedoeling dat je een beetje gaat staan droog-geilen op het spel van een ander. Daar zijn andere feesten voor. Kijken mag, ongevraagd aankomen niet!

Je eerste keer op een BDSM-party?

Niemand verplicht je tot iets, tenzij je het zelf wilt. Ook als je lekker aan de bar wilt hangen en wilt kijken wat er in het wereldje allemaal te koop is, dan is dat mogelijk. Deel lekker je eigen fantasie met de ervaringen van de ander en wie weet groeit dat nog wel uit tot een heel spannende belevenis. Uiteindelijk willen we toch allemaal spelen.

Samen met de Eagle Amsterdam hebben we wat extra mogelijkheden gecreëerd om leuk en sfeervol te kunnen spelen. Mis je nog iets, laat het ons in elk geval weten, dan kunnen we kijken of we dat de volgende party kunnen realiseren.

* Men only! Minimale besteding 2 consumpties aan de bar! 15€ tickets at the door.Wanneer: 13-10-2018
Tijd: 16:00 - 23:00 uur  
Leeftijd: 18 jaar  
Website: http://ready2kink.com
Toegangsprijs: € 14,00
(Deur verkoop en voorverkoop zijn vaak verschillend, bedragen kunnen afwijken!)
Wie gaan hier naartoe (0):

Laat alle evenementen van Dirty Dicks zien

De 38 volgers van Dirty Dicks:

Login om de volgers van deze gop te zien
... deel de link
::: digiGOP.nl ::: OOOooops de verbinding is niet beveiligd!!! Gebruik https voor een veilige verbinding KLIK VOOR EEN VEILIGE VERBINDING
Jouw Reactie
LOGIN als je een reactie wilt plaatsen17-11-2018 15:21 - Vlgs. de website van Dirty Dicks is er 17 november Fuckboxx, ik ga er heen en zie wel! Normaal is het de 4e za van de maand, maar ik denk dat het nu de 17e is ivm Fickstutenmarkt vlg. week.

17-11-2018 14:47 - Is dit dan toch zo toprob55 want ik dacht dat de vlgde fuckbox maar pas op 22/12 plaats zou vinden.. ??

login om de andere 65 reacties te lezen...Email waarschuwing


LOGIN om email waarschuwing aan of uit te zetten


Komende Evenementen 11-2018


© digiGOP.nl 2002 - 2018 | Adverteren | Disclaimer | Help | Contact/Helpdesk | Mobiele versie