Vul in profiel regio/woonplaats in voor snelzoek
Rondmij

::: digiGOP.nl ::: login om CHECKIN's te bekijken...
Route:

MET AUTO - van uit Tilburg Centrum, rij vanaf de Bredaseweg ter hoogte van de kruising met de Noordhoekring-Schouwburglaan-Bredaseweg de Korvelseweg op, (door het straatje tussen restaurant de Schouw en het Lelijkehof). Volg de Korvelseweg tot voorbij supermarkt de Nettorama(aan de rechterkant) en ga dan daarna gelijk de eerste straat rechts, Je bent nu in de Diepenstraat. Ga hierna gelijk de eerste straat weer rechts af, en je bent dan gelijk op die hoek bij Buurthuis de Nieuwe Stede.

MET AUTO - vanaf snelweg/RingbaanZuid, Volg de RingbaanZuid totdat je bij de kruising komt bij het Willem II voetbalstadion. Ga op deze kruising de straat in die van het stadion af gaat(Laarstraat). Volg deze straat en houd bij de eerste verkeerslichten rechts aan. Bij de volgende kruising ga je rechtdoor (de viskraam rechts van jou passeren). Ga voorbij de verkeerslichten de tweede straat links in. Je bent nu in de Diepenstraat, ga hier gelijk de eerste straat rechts in. Op deze hoek vind je gelijk Buurthuis de Nieuwe Stede.

MET DE BUS - Neem vanaf het station bus lijn 8 richting het Laar. Stap uit op het Korvelplein. Loop vanaf daar vanaf de kerk af richting de Korvelseweg. Ga de tweede straat links in, dit is de Diepenstraat. Loop daarna gelijk rechts de straat in en je vind dat gelijk aan de linkerkant Buurthuis de Nieuwe Stede
SCROLL \/

De 0 volgers van COC :

Login om de volgers van deze gop te zien
0 reacties 12072 views 0 volgers
::: digiGOP.nl :::
Jouw Reactie
LOGIN als je een reactie wilt plaatsen








::: digiGOP.nl :::
Wie zijn waar?

HOT CHECKIN = daadwerkelijk op die plek
Was hot maar verlopen
Cold Checkin (op afstand)
Is hier geweest: Enkele keren Vaak
login om CHECKIN's te bekijken...
::: digiGOP.nl :::
::: digiGOP.nl :::

Dating / Hookup apps
How many dating/hookup apps do you currently use?
Zero
42%
One
12%
Two
20%
Three
16%
Four
4%
More
7%

Bekijk alle polls


© digiGOP.nl 2002 - 2024 | Adverteren | Disclaimer | Help | Contact/Helpdesk | Mobiele versie