Vul in profiel regio/woonplaats in voor snelzoek
Rondmij

::: digiGOP.nl ::: login om CHECKIN's te bekijken...
Route:

Wanneer u uit de richting van Den Haag komt bereikt u de Mangerie via afslag 8 Leiden-Utrecht. Aan het einde van de afrit gaat u rechtsaf en volgt u de borden "Centrum". In het centrum, bij Molen de Valk, dient u linksaf de Langegracht op te gaan. Net iets voor de Digros kunt u rechtsaf de Lange Mare inslaan, 100 meter na het passeren van de Mare Brug (groen) vindt u de Mangerie aan uw linkerhand.



Vanaf richting Den Haag via de A4

Wanneer u vanuit de richting van Den Haag komt neemt u de afslag Leiden/Zoeterwoude. Aan het einde van de afrit gaat u bij de stoplichten links. Ga bij de volgende stoplichten rechtdoor tot u na ongeveer 1 minuut bij de volgende stoplichten rechtsaf gaat, u komt direct bij het volgende stoplicht, ga hier rechtdoor. U bevindt zich nu op de Lammenschansweg. Bij het eerste en tweede stoplicht rijdt u rechtdoor. Bij het derde stoplicht gaat u rechtdoor, hierna slingert de weg van rechts naar links. In de bocht naar rechts staat een stoplicht, ga hier gewoon rechtdoor. Na de slinger komt u weer bij een stoplicht waar u ook rechtdoor gaat. Nu komt u op de weg die u geheel uitrijdt (dit duurt enige minuten) tot u aan het einde op een T-splitsing uitkomt. Bij deze T-splitsing gaat u linksaf. U bevindt zich nu op de Langegracht. U blijft de Langegracht volgen tot u na de Digros bij de stoplichten aankomt. Bij deze stoplichten gaat u linksaf. U bevindt zich nu op de Lange Mare. 100 meter na het passeren van de Mare Brug (groen) vindt u de Mangerie aan uw linkerhand.



Vanaf richting Amsterdam via de A44

Wanneer u uit de richting van Amsterdam komt bereikt u de Mangerie via afslag 8 Leiden-Utrecht. Vervolgens rijdt u onder de snelweg (A44) door en volgt u de borden "Centrum". In het centrum, bij Molen de Valk, dient u linksaf de Langegracht op te gaan. Net iets voor de Digros kunt u rechtsaf de Lange Mare inslaan, 100 meter na het passeren van de Mare Brug (groen) vindt u de Mangerie aan uw linkerhand.



Vanaf richting Amsterdam via de A4

Wanneer u vanuit de richting van Amsterdam komt neemt u de afslag Leiden/Zoeterwoude. Aan het einde van de afrit gaat u bij de stoplichten links. Rijdt vervolgens ongeveer 1 minuut rechtdoor tot u bij de volgende stoplichten rechtsaf gaat, u komt direct bij het volgende stoplicht, ga hier rechtdoor. U bevindt zich nu op de Lammenschansweg. Bij het eerste en tweede stoplicht rijdt u rechtdoor. Bij het derde stoplicht gaat u rechtdoor, hierna slingert de weg van rechts naar links. In de bocht naar rechts staat een stoplicht, ga hier gewoon rechtdoor. Na de slinger komt u weer bij een stoplicht waar u ook rechtdoor gaat. Nu komt de weg die u geheel uitrijdt (dit duurt enige minuten) tot u aan het einde op een T-splitsing uitkomt. Bij deze T-splitsing gaat u linksaf. U bevindt zich nu op de Langegracht. U blijft de Langegracht volgen tot u na de Digros bij de stoplichten aankomt. Bij deze stoplichten gaat u linksaf. U bevindt zich nu op de Lange Mare. 100 meter na het passeren van de Mare Brug (groen) vindt u de Mangerie aan uw linkerhand.



Parkeren

U kunt voor de Mangerie na 20:00 gratis parkeren (op donderdag vanaf 21:00 i.v.m koopavond) .

Het aantal parkeerplaatsen is echter beperkt. Mocht er geen plaats meer zijn kunt u uw auto parkeren op het parkeerterrein bij Molen de Valk of op het parkeerterein Haagweg.
SCROLL \/

De 0 volgers van Jonge Koekop:

Login om de volgers van deze gop te zien
0 reacties 9656 views 0 volgers
::: digiGOP.nl :::
Jouw Reactie
LOGIN als je een reactie wilt plaatsen








::: digiGOP.nl :::
Wie zijn waar?

HOT CHECKIN = daadwerkelijk op die plek
Was hot maar verlopen
Cold Checkin (op afstand)
Is hier geweest: Enkele keren Vaak
login om CHECKIN's te bekijken...
::: digiGOP.nl :::
::: digiGOP.nl :::

Mythes en waarheid
Zijn de volgende mythes waarheid?
Ja mannen met krullen hebben een dikkere
Ja mannen met een dikke nek hebben een dikke stam
Ja zwarte mannen hebben een grote
Ja mannen met grote handen hebben een grote
Ja mannen met grote voeten hebben een grote
Allemaal onzin
login om te stemmen


© digiGOP.nl 2002 - 2024 | Adverteren | Disclaimer | Help | Contact/Helpdesk | Mobiele versie