OOOooops de verbinding is niet beveiligd!!! Gebruik https voor een veilige verbinding KLIK VOOR EEN VEILIGE VERBINDING
.
::: digiGOP.nl ::: OOOooops de verbinding is niet beveiligd!!! Gebruik https voor een veilige verbinding KLIK VOOR EEN VEILIGE VERBINDING

Hoeveel procent homo ben jij?
Misschien ben je bi of he, maar zit er ook ho in jou en hoeveel dan?
5%
10%
15%
20%
25%
45%
50%
55%
75%
80%
90%
100%


login om te stemmen

Forum Operators


DISCLAIMER: digiGOP.nl is geen bedrijf maar een hobby! digiGOP.nl is niet aansprakelijk voor berichten, foto's en andersoort materiaal die door bezoekers geplaatst zijn. De plaatser van het bericht is zelf aansprakelijk! Mocht er onverhoopt materiaal zijn geplaatst waar copyright op rust dan klik hier om dit te melden. Zie ook onze algemene disclaimer aub.

Geen besluiten in Amsterdam over aanpak anti-homogeweld


door: anoniemIn Amsterdam is donderdagmiddag in de commissievergadering Algemene Zaken gesproken over het anti-homogeweld in de stad. Het geweld van de laatste tijd werd unaniem veroordeeld, maar het kwam het niet tot concrete voorstellen.
Wel beloofde burgemeester Van Aartsen het overleg met de driehoek en de belangengroepen te herstellen. Er is ‘meer actie nodig’, erkent Van Aartsen.

Een van de onderwerpen waar men het niet over eens wordt, is een speciale app waar anti-homogeweld kan worden gemeld. D66-raadslid Jan-Bert Vroege had een motie ingediend om een aparte app op te richten, maar zijn voorstel ketste af omdat er al een antidiscriminatie-app in de maak is.

Camerabeelden

Een ander twistpunt was de vraag of camerabeelden met daarop belagers eerder door het OM kunnen worden vrijgegeven. ‘Ja’, vinden PvdA, VVD en CDA. Maar daar wil interimburgemeester Jozias van Aartsen niet aan. ‘De scheiding der machten moet in stand blijven, dat is iets wat ik sterk besef’, aldus de burgervader.

Adviezen

Hoezeer de beleidsmakers van regen in de drup raken, werd vooral duidelijk tijdens het betoog van Nachtburgemeester Mirik Milan. Volgens Milan was er niet genoeg geld in het potje diversiteit, en heeft de homogemeenschap zich al vaker uitgesproken. ‘Met hun adviezen is niets gedaan’.

Anti-homogeweld

De discussie in de commissievergadering vond plaats op verziek van de VVD-fractie naar aanleiding van de beroving en mishandeling van een 24-jarige homo afgelopen zaterdag. De politie onderzoekt of er sprake is van homo-gerelateerd geweld.

Nieuwjaarsdag werd een 22-jarige man in Amsterdam mishandeld vanwege zijn geaardheid.

[Bron: Rozegolf AT5 politie]Geef met de duimen aan of je meer of minder vaak (niet meer) een dergelijk artikel wilt zien
1 reactiesJouw Reactie
LOGIN als je een reactie wilt plaatsen
12-1-2018 09:38 Hoe is het mogelijk dat ooit eens de homo hoofdstad van Europa was en de Gay Games binnenhaalden, miljoenen binnen schept tijdens de Canal Parade, nu de homos diep laat zakken en dat mede door Van Aartsen die ook al een dubieuze rol had destijds in Den Haag toen hij daar nog burgemeester was. Hij wil er niet aan om camerabeelden van belagers eerder te laten vrijgeven. m.a.w., belagers gaat rustig uw gang want tegen de tijd dat deze beelden wel vrijkomen, zijn we het voorval allang vergeten. En....ik dacht dat de burgemeester de wens van de meerderheid van het college moet volgen, hoe vervelend soms ook.
 

Webshop DG
verwijder reclame

3 gay musicians just got fired fr

3 gay musicians just got fired from their Catholic church because, you know… gay

Zo wordt jacht op klanten jongens

Zo wordt jacht op klanten jongenshoertjes geopend

Rogier zoekt man, nieuw tv-format

Rogier zoekt man, nieuw tv-format?
::: digiGOP.nl ::: OOOooops de verbinding is niet beveiligd!!! Gebruik https voor een veilige verbinding KLIK VOOR EEN VEILIGE VERBINDING

© digiGOP.nl 2002 - 2018 | Adverteren | Disclaimer | Help | Contact/Helpdesk | Mobiele versie