.
::: digiGOP.nl :::

Besneden of onbesneden?
Ik heb liever seks met
Onbesneden
Besneden
Maakt mij niet uit


login om te stemmen

Forum Operators


DISCLAIMER: digiGOP.nl is geen bedrijf maar een hobby! digiGOP.nl is niet aansprakelijk voor berichten, foto's en andersoort materiaal die door bezoekers geplaatst zijn. De plaatser van het bericht is zelf aansprakelijk! Mocht er onverhoopt materiaal zijn geplaatst waar copyright op rust dan klik hier om dit te melden. Zie ook onze algemene disclaimer aub.

Jongen (15) opgepakt voor intimidatie en beledigingen


door: sportingact



Jongen (15) opgepakt voor intimidatie en beledigingen bij gay seksshop, eigenaar bespuugd en uitgescholden


Een 15-jarige jongen is zondagochtend opgepakt vanwege de reeks incidenten bij een gay seksshop in Rotterdam. De winkel wordt sinds een paar dagen geteisterd door intimidatie, vandalisme en haatdragende beledigingen. Eerder dit weekend werd de eigenaar nog bespuugd en uitgescholden.

De 15-jarige Rotterdamse verdachte werd zondagochtend door agenten van zijn bed gelicht. Seksshop GayToys op de Keerweer, in het centrum van Rotterdam, wordt sinds een aantal dagen geteisterd door intimidatie, vandalisme en haatdragende beledigingen.

,,We worden bespuugd, uitgescholden voor viezeriken, k*nkerhomo’s en erger. Ze bonken keihard op de ramen", zeiden eigenaren Piet Gamelkoorn en Harry Hengelman eerder deze week tegen het AD. Ook werden vorige week maandag vier regenboogvlaggen gestolen. Door de incidenten is de winkel deels dichtgetimmerd.

Zaterdag was het weer raak. Jongeren kwamen meerdere keren langs. Zij scholden de eigenaar van de winkel uit en bespuugden hem. Ook wilden ze hem mishandelen door een rek te gooien. Het object ging rakelings langs de eigenaar, meldt de politie op sociale media.

[Bron: ad.nl]



Geef met de duimen aan of je meer of minder vaak (niet meer) een dergelijk artikel wilt zien
1 reacties



Jouw Reactie
LOGIN als je een reactie wilt plaatsen
30-9-2024 13:27 Levenslang opsluiten of in een homo sauna/bar elke wiekend naakt met een bord om zijn net een jaar lang tjonge wat een held
 



Geweldige foto's van super knappe

Geweldige foto's van super knappe en liefhebbende mannen

Nana Mouskouri (89) kondigt afsch

Nana Mouskouri (89) kondigt afscheid aan: ’Heb niet het recht slecht te zingen’

Where to Find the Best Gay Cruisi

Where to Find the Best Gay Cruising in Berlin
::: digiGOP.nl :::

© digiGOP.nl 2002 - 2024 | Adverteren | Disclaimer | Help | Contact/Helpdesk | Mobiele versie