OOOooops de verbinding is niet beveiligd!!! Gebruik https voor een veilige verbinding KLIK VOOR EEN VEILIGE VERBINDING
Verhalen Categorie
homo 10.787
biseks 1.014
hetero 104
Verhalen Selectie
. ongelezen alle login!
alle alle 11.905
. #buiten 1.735
. #comingout 334
. #cruising 3.652
. #date 1.900
. #eerstekeer 2.020
. #familie 550
. #fetish 929
. #groep 1.987
. #jonger&ouder 2.103
. #massage 161
. #sm 606
. #sport 586
. #niet erotisch 77

series/reeksen
. korte verhalen 1.175


Mark wordt mijn Slaaf 14/?


Geplaatst door: lex4seksDeze foto's komen uit de fotoserie BisexTime onder XXX - klik op de foto voor meer geile foto's!


Wat een geil genot deze jonge meid naast me, wat een lijf, wat een overgave. Ik was dan ook in staat van opperste opwinding maar de avond was nog jong. Ik liet haar weer op het kleuterstoeltje plaatsnemen en bond haar benen langs de zijkanten en zette haar enkels aan de achterpootjes zo dat haar natte gleufje goed open en beschikbaar was. Daarna, het is nou eenmaal een grappig dingetje, deed ik weer de ballgag in haar mond en gespte het riempje in haar nek vast. Ik pakte mijn Nikon en nam weer een paar foto's en zorgde er voor dat juist haar kwijlende mondje en het spoor dat het trok over haar lichaam goed te zien waren. Daarna zette ik de videocamera en het statief recht voor haar en zette deze aan.

“Zo, nu gaan we eens kijken hoe vaak jij kan klaarkomen”. Ik pakte een vibrator en gaf haar deze aan haar. Ze bracht hem gelijk in en begon zich er voor mijn ogen mee te neuken. Eerst toch nog een beetje beschaamt maar al snel liet ze zich gaan.

“Met je andere hand verder” en ze ging linkshandig verder.

“En wrijf dat kwijl uit over je lijf en speel met je tepels”. Het geile grietje deed wat ze moest en ik genoot ervan.

“Wat een enorme sloerie ben jij ook!” Dat maakte niet de minste indruk meer, volledig door haar lichamelijk genot overgenomen zat Mariël te masturberen dat het een lieve lust was. Ze hijgde, kreunde, kwijlde en keek ondertussen ook nog eens geil in de camera. Ze streelde haar hele body, kneep zichzelf in haar borsten en tepels en het duurde niet lang voor ze voor de eerste keer kirrend klaarkwam.

“Wissel maar weer van handen en ga vooral door”. Als ze er al geen zin in had liet ze dit niet zien, iets rustiger dat wel ging ze op dezelfde hitsige manier verder. Mijn telefoon piepte een paar keer, een berichtje dus. Het was Mark die liet weten in Winterberg te zijn aangekomen.

'Ik ben er Lex, Bart heeft besloten dat ik bij hem op de kamer moet slapen. ' Ik was nog aan het lezen toen er van de laatste ook een berichtje binnenkwam.

'Hoi Lex, Mark slaapt bij mij op de kamer. Mag hij mij pijpen? Ik ben zo geil'.

“Nou Mar, je broertje is aangekomen en slaapt bij zijn voetbalvriendje Bart op de kamer en die wil dat Mark hem gaat pijpen. Wat denk jij?” Knikkend gaf ze aan dat ze dat een prima plan vond. Dus ik belde Bart en vroeg hem samen met mijn slaafje even apart te gaan en dan de telefoon op de speaker te zetten, zelf deed ik dat ook zodat het vingerende vrouwtje voor me ook hoorde wat er gezegd ging worden.

“We zijn in de slaapkamer Lex, Markie kan je ook horen”.

“Mooi”, zo begon ik; “Je kunt mijn slaaf je laten pijpen, geen geneuk of gevrij maar hij moet je pijpen en aftrekken wanneer jij maar wilt. Zelf mag hij niet klaarkomen deze dagen en wil je in de gaten houden of hij de kuisheidsgordel wel draagt?”.

“Ja Meester Lex, ”

“Maar alleen jij Bart, niet je maatjes alleen jij en alleen op voorwaarde dat je het elke keer filmt en die video's naar mij toestuurt”. Ondertussen was Mariël gestopt met mijn opdracht en ik gebaarde dat ze door moest gaan.

“Ja Meester Lex alles op de video. Prima”

“Heb je me gehoord slaafje? Jij kleed je uit wanneer Bart dat wil, pijpt hem of trekt hem af en dat moet gefilmd worden!”.

“Ja Lex”, klonk het wat zachtjes. Ik belde af en richtte me weer op de slet voor me die nu richting het tweede orgasme ging.

“Zullen we dit filmpje straks eens naar de jongens sturen? Bart zal het ook wel lekker vinden om jou zo te zien”. Haar ogen werden groter en ik zag dat ze dit eigenlijk niet wilde en er tegelijkertijd nog geiler van werd. Ze knikte en gaf zich over aan de tweede explosie in haar lendenen. Ze haalde weer haar handen van haar lijf en weer gaf ik haar de opdracht om door te gaan. Zelf was ik ook extreem opgewonden. De gedachte alleen al dat mijn slaafje naakt op zijn knieën moest voor zijn lekkere vriend uit het voetbalelftal en de aanblik van mijn slavinnetje voor me zorgde ervoor dat mijn pik met ontblote voorhuid nat werd van mijn voorvocht. Ik keek even naar het rozerode ding en de aderen die zo mooi zichtbaar waren. Ik speelde er rustig en terughoudend mee. Nog steeds wilde ik niet klaarkomen. Ik zag wat kleine haartjes en bedacht me dat ik me al een paar dagen was vergeten te scheren. ten minste mijn zak, pik en onderbuik, leuk

verwijder reclame

klusje voor haar zo. En terwijl ik zo mijn wellustige gedachten had kwam blondie voor me voor de derde keer. Haar lichaamsbewegingen, het gekronkel, de zware ademhaling, het gekreun en gekwijl. . . Met de ballgag in probeerde ze me wat te zeggen (wat uiteraard in onduidelijk gemompel ging) maar ik begreep dat ze graag zou willen stoppen nu.

“Kom op, nog één keertje. . ” En met enige weerzin en minder overtuiging ging ze door. Het duurde nu aanmerkelijk langer, te lang naar mijn smaak.

“Ok stop maar, dit word niets meer”. Ze keek me dankbaar aan. Ik stopte de videocamera, maakte haar los maar liet de gag zitten en ging naar de badkamer waar ik een bakje met warm water vulde, scheerkwast, schuim en een mesje en een handdoek haalde en daar de kamer weer mee in liep.

“Scheer mij maar eens liefje, en geen sneetjes want dan zal ik toch de zweep moeten gaan gebruiken. ” Ik ging op de handdoek zitten terwijl mijn speledingetje voor me knielde, mijn zak, buik en lul inzeepte met de scheerkwast en ik ging onderuit hangen, sloot mijn ogen om me volledig over te geven aan het genot van de aanrakingen van de kwast en daarna het voorzichtige scheren. Dit mocht van mij wel eeuwig duren en naar mijn gevoel ging het dan ook veel te snel toen ze met de handdoek de laatste restjes zeep wegwiste. Ik liep naar de badkamer om me nog even na te wassen liet na terugkomst Mariël de scheerspullen schoonmaken en opruimen en daarna liet ik haar, nog steeds kwijlend het stukje vloer dweilen waar scheerwater en kwijl zich hadden vermengd. Pas toen ze daarmee bijna klaar was haalde ik de gag weg.

“Mag ik me even een beetje schoonmaken?” was het eerste wat ze vroeg. Ik stond het niet toe.

“Dat droogt wel op. Je mag wel even roken en wat drinken. Dankbaar maakte ze er gebruik van (tenslotte wist ze niet wat er nog zou komen en al helemaal niet wanneer). Mijn mobieltje liet weer weten dat er een berichtje was. Het was de eerste video van Bart die er blijkbaar geen gras over had laten groeien én er de tijd voor had genomen zag ik toen hij schreef dat het filmpje 15 minuten duurde en te groot was om zo te verzenden. Hij had daarom de vrijheid genomen het in Dropbox klaar te zetten. Ik reageerde dat het goed was, switchte naar mijn tablet om daar de film te gaan downloaden.Ondertussen zag ik dat Mariël weer opgedroogd was en ik liet haar naast me komen zitten waarbij ze gelijk dicht tegen me aanknoop.

“Mag ik?”, vroeg ze terwijl ze naar mijn harde lul keek? Met een knikje gaf ik toestemming en begon ze mijn pik te likken, af te trekken en te pijpen.

“Heel rustig aan he grietje”. Maar ze hield zich niet in en ik liet haar overmand door pure opwinding en ik genoot van haar pijpbekkie waar ze me met enthousiasme al snel tot op het randje en erover hielp. Ik voelde mijn billen samenknijpen, mijn ballen bereiden zich voor en ik stootte mijn heupen naar voren toen het zaad zich een weg door mijn pisbuis baande en ik haar deels in het gezicht en deels in haar mond spoot. Ik liet me weer terugzakken en mijn gratis hoertje likte het laatste beetje sperma van mijn pik en keek me daarbij dito hoerig aan.

“Lekker?” vroeg ze onderdanig. Ik knikte en trok haar aan haar haren uit mijn schoot en gaf haar een tongzoen terwijl mijn handen overal over dat naakte spermawitte lijf gingen.

'Wat is ze lekker, oh mijn God wat is ze lekker' dacht ik alleen maar.

Ik duwde haar weer net zo gemakkelijk van me af. De download was intussen compleet zag ik toen ik mijn tablet in mijn hand nam.

“Zo, zullen we eens rustig gaan kijken naar wat je broertje aan het uitvoeren is?” Ik verwachte geen antwoord en had het ook niet nodig. Ik zette mijn televisie aan en streamde het filmpje naar de Chromekey.

Mark gelijk in beeld en kreeg de opdracht van Bart dat hij zich moest uitkleden. Aan het gezicht van mijn slaaf te zien voelde hij wat weerzin maar toch ging hij op het bed zitten en verwijderde eerst zijn schoenen en sokken waarna hij weer ging staan om zijn trui gevolgd door zijn shirt uit te trekken, zijn slanke tengere torso kwam in beeld.

“Nu je broek en ga dan maar even met jezelf spelen” commandeerde zijn voetbalvriend.

Mark deed zijn broek uit en stond nu pontificaal naakt in beeld op zijn kuisheidsgordel na dan. Hij had mogen kiezen welke het moest worden en tot mijn verbazing had hij de stalen en kleinste kooi uitgekozen die nu glanzend en

Webshop DG
verwijder reclame

glimmend te zien was. Zonder enige overtuiging begon de jonge man wat over zijn lijf te wrijven en met zijn ballen te spelen.

“Kom op sletje, dat kan beter! Je wilt toch niet dat je Meester zich voor je moet schamen?”. Mijn slaafje ging nu inderdaad met meer inzet aan de gang.

“Kom op, knijp in je tepels en ballen. Van wie ben jij?

“Ik ben van mijn Meester Lex Meneer” en we zagen hem zichzelf nu inderdaad in zijn tepels en zak knijpen en de geilheid toenemen. Niet alleen op het beeldscherm maar ook op de bank waar Mariël terwijl ze naar haar blote broertje keek weer met mijn penis en zak begon te spelen. Ik liet haar doorgaan terwijl ik bleef kijken naar de tv.

“En wat ben jij? “ Vroeg Bart

“Ik ben een slaafje”

“Wat voor slaafje? “

“Een pijp en pissletje die moet doen wat U en Meester Lex van mij willen Meneer”.

Het was een bijzonder gezicht dat mijn slaafje zo werd vernederd door zijn kamergenoot tijdens wintersport. Wat zou hij zich klein voelen.

“Nou, ga mij dan maar eens pijpen sletje”. En Mark ging op zijn knieën, kroop naar zijn maatje toe die de camera nu naar beneden kantelde zodat we prima konden zien hoe mijn geile onderdaantje de broekriem van de jongen voor hem losmaakte en daarna de gulp opende en broek en boxer naar beneden trok. Even keek hij (nu echt wél geil) in de lens waarna hij zich met handen en zijn mond gulzig op de half harde lul stortte die zich al gauw op oorlogssterkte bevond.

“Zo, wat een hoer ben jij zeg, je hebt er zin in” hoorden we.

“Ja Markie is echt een slet en heeft zin” zij het zusje over haar broertje.

Mark speelde ondertussen met één hand met zijn eigen ballen (hij moest zijn pikkie wel voelen in het koude staal) en met de andere met de ballen en dikke zaadstaaf van Bart terwijl hij likte en zoog. De camera begon meer en meer te bewegen en je hoorde het gekreun en gemak van beide jonge mannen. Mark verhoogde het tempo en zijn vriend stootte nu met zijn heupen zijn hete geslacht in zijn mond. Het tempo ging omhoog en ik haalde (om te voorkomen dat ik zelf zou klaarkomen) het meisje in mijn kruis van mijn zaadstaf af. Toen................
LOGIN om de rest van het verhaal te lezen...........LOGINBescherm jezelf en andere ALTIJD tegen SOA's en HIV. Gebruik een goedgekeurd condoom en voldoende glijmiddel! VRIJ VEILIG, dan kun je er nog lang van genieten.Deze foto's komen uit de fotoserie BisexTime - klik op de foto's voor meer geile foto's uit deze serie!


verwijder reclame


Geef een cijfer en je kunt de volgende keer direct zien of je dit verhaal al gelezen hebt!

CIJFER: 7.1

Stem op Mark wordt mijn Slaaf 14/?:


Kijk voor meer verhalen van lex4seks bovenaan aan de rechter kant >>>>>>
Of klik hier om op schrijver lex4seks te zoeken


Serie delen: -Mark wordt mijn Slaaf-

21-12 Mark wordt mijn Slaaf 1/? (6.8)
22-12 Mark wordt mijn Slaaf 2/? (6.9)
24-12 Mark wordt mijn Slaaf 3/? (7.5)
27-12 Mark wordt mijn Slaaf 4/? (7.9)
28-12 Mark wordt mijn Slaaf 5/? (7.5)
29-12 Mark wordt mijn Slaaf 6/? (7.6)
31-12 Mark wordt mijn Slaaf 7/? (8.1)
03-01 Mark wordt mijn Slaaf 8/? (7.8)
04-01 Mark wordt mijn Slaaf 9/? (7.8)
05-01 Mark wordt mijn Slaaf 10/? (7.8)
06-01 Mark wordt mijn Slaaf 11/? (7.6)
07-01 Mark wordt mijn Slaaf 12/? (7.1)
08-01 Mark wordt mijn Slaaf 13/? (7.2)
11-01 Mark wordt mijn Slaaf 14/? (7.1)URL van dit verhaal: http://dlv11507.digigop.nl - mail deze link naar een vriend

0 reacties 221 bekeken cijfer: 7.1(9)


Jouw Reactie
LOGIN als je een reactie wilt plaatsen


::: digiGOP.nl ::: OOOooops de verbinding is niet beveiligd!!! Gebruik https voor een veilige verbinding KLIK VOOR EEN VEILIGE VERBINDING
Laatste Reacties

login om alle 7794 reacties te lezen...

::: digiGOP.nl ::: OOOooops de verbinding is niet beveiligd!!! Gebruik https voor een veilige verbinding KLIK VOOR EEN VEILIGE VERBINDING
digiGOP WEBSHOP
verwijder reclame


© digiGOP.nl 2002 - 2018 | Adverteren | Disclaimer | Help | Contact/Helpdesk | Mobiele versie