OOOooops de verbinding is niet beveiligd!!! Gebruik https voor een veilige verbinding KLIK VOOR EEN VEILIGE VERBINDING
Verhalen Categorie
Verhalen Selectie
. ongelezen alle (login!)
alle alle (10901)
. #buiten (1499)
. #comingout (256)
. #cruising (3398)
. #date (1518)
. #eerstekeer (1734)
. #familie (453)
. #fetish (800)
. #groep (1650)
. #jonger met ouder (1767)
. #massage (136)
. #sm (511)
. #sport (502)
. #niet erotisch (65)

series/reeksen
. korte verhalen (1078)


Mijn dagelijkse werk als werknemer 3/20

Geplaatst door: senior1957Deze foto's komen uit de fotoserie Young_Studs13 onder XXX - klik op de foto voor meer geile foto's!


Met Anthony bij de nudistenclub.

Vervolg van Een weekje met Antony.

Ik vroeg aan Anthony of hij zin had om mee te gaan naar een nudistenclub om ze daar eens flink te laten schrikken en dat zag hij wel zitten. Na een uurtje of twee gingen we naar bed en zoog ik nog even een kwartiertje langzaam op de pik van Anthony tot ik hem voelde opzwellen en mijn mond volgespoten werd met zijn heerlijke zaad en even wachtte met doorslikken om maximaal te genieten van de smaak.

De volgende ochtend belde ik met Henk (zie de verhalen "Even chatten" en "Bij het nudistenclubje" en vroeg of ik iemand mocht meenemen. Henk deed moeilijk want het was vandaag het jaarlijkse feest en werden introducé's niet op prijs gesteld.
Ik zei tegen Henk dat als hij weigerde, hij er de rest van zijn leven spijt van zou hebben en waarom dat was, liet ik in het midden. Henk werd nu wel nieuwsgierig en zei dat het goed was, maar als het tegenviel, moest ik de extra kosten betalen en dat vond ik prima. Het feest begon pas om 14:00 en om 17:00 was er een barbecue en om 20:00 zou de darkroom open gaan voor de liefhebbers en het zou doorgaan tot 01:00.

Om 14:10 belde we aan en werden begroet door Henk en keek goedkeurend naar Anthony en had waarschijnlijk al een vermoeden wat er speciaal aan mijn gast was.
Er waren al aardig wat mannen en na een snelle begroeting, gingen we ons uitkleden om naakt naar de tuin te gaan. Toen we naakt naar buiten liepen, werd het ineens muisstil en alle ogen waren op Anthony gericht en dat was niet op ZIJN ogen. . . . .
Langzaam kwamen ze dichterbij en was hij het middelpunt van de belangstelling en ik pakte maar een drankje en ging lekker in de zon het schouwspel bekijken.
Het was grappig om te zien dat een aantal mannen, als ze langs Anthony liepen het zo deden, dat ze even per ongeluk tegen zijn pik liepen of net even met hun hand aantikte. Ik vroeg me af wie zich allemaal durfde te laten neuken door Anthony. . .
Waarschijnlijk alleen Henk en zijn zakenpartner Allard, samen hadden ze een webshop in seksartikelen. Henk noemde zich "Lord of the Buttplug's" en Allard "King of the Dildo's" en deden dat omdat ze iedere buttplug en dildo er helemaal in lieten verdwijnen en daar waren hele grote bij. Maar eerst lekker in de zon zitten en bijpraten met de anderen onder het genot van een drankje. Na de barbecue even lekker uitbuiken tot de darkroom openging en er wat actie zou zijn :P

Om 20:00 begon het voorzichtig met tegen Anthony aanstaan en over zijn pik wrijven tot hij keihard was en vroeg wie er zin had om hem er eens helemaal in te krijgen.
Een paar mannen deinsden achteruit en ik lachte en riep dat ik wel wilde, maar eerst anderen een kans wilde geven. Henk en Allard riepen in koor dat zij wel wilden en eerst ging zou Henk geneukt worden door Anthony en ze liepen naar de darkroom en iedereen wilde het wel zien en daarom werd het licht aangedaan en Henk ging op bed liggen en het voorspel begon. Na een minuut of tien kwam de fles met glijmiddel tevoorschijn en Henk werd soepel gemaakt en na zo'n 5 minuten vingeren enz. kwam het grote moment en ik dacht dat het wel even kon duren voor hij er helemaal in zat. Anthony drukte zijn pik verrassend gemakkelijk naar binnen en schoof hem langzaam verder zonder een kik van Henk! Ik keek wel een beetje beteuterd, want ik had mijn meerdere

gevonden. . . . . Na 30 seconden zat hij er helemaal in, al kreunde Henk wel even van de pijn bij de laatste 5 centimeter. Er klonk luid gejuich van de toeschouwers en na een kort moment begon Anthony hem met grote halen te neuken en ik zag nu pas hoe groot zijn pik echt was en wat het deed met je kutje (hierna wat het een KUT) Het ging steeds sneller en het gejuich steeds luider en Anthony spoot alles wat hij had met een luide brul in de darmen van Henk.

Ze bleven even op elkaar liggen en toen Anthony hem eruit trok, bleef er een groot gapend gat te zien en iemand maakte foto's van de vrijpartij en maakte nu een foto van de binnenkant van Henk. Op de foto leek het wel of er een meer van sperma aanwezig was met een paar golfjes door de wind, maar kan ook fantasie geweest zijn................
LOGIN om de rest van het verhaal te lezen...........LOGINBescherm jezelf en andere ALTIJD tegen SOA's en HIV. Gebruik een goedgekeurd condoom en voldoende glijmiddel! VRIJ VEILIG, dan kun je er nog lang van genieten.Deze foto's komen uit de fotoserie Young_Studs13 - klik op de foto's voor meer geile foto's uit deze serie!


Phat Boy XL Dildo
De Phat Boy is een grote zwarte dildo. Deze sextoy voldoet letterlijk aan de grootste wensen met grote, geaderde schacht. De dildo heeft een licht gebogen eikel en grote stevige ballen. De grote zuign
44.95
verwijder reclame


Geef een cijfer en je kunt de volgende keer direct zien of je dit verhaal al gelezen hebt!

CIJFER: 7.3

Stem op Mijn dagelijkse werk als werknemer 3/20:


Kijk voor meer verhalen van senior1957 bovenaan aan de rechter kant >>>>>>
Of klik hier om op schrijver senior1957 te zoeken


Reeks delen: -Mijn dagelijkse werk als werknemer-

12-02 Mijn dagelijkse werk als werknemer 1/20 (7.0)
13-02 Mijn dagelijkse werk als werknemer 2/20 (7.0)
14-02 Mijn dagelijkse werk als werknemer 3/20 (7.3)
15-02 Mijn dagelijkse werk als werknemer 4/20 (6.7)
18-02 Mijn dagelijkse werk als werknemer 5/20 (7.2)URL van dit verhaal: http://dlv11599.digigop.nl - mail deze link naar een vriend

0 reacties 67 bekeken cijfer: 7.3(19)


Jouw Reactie
LOGIN als je een reactie wilt plaatsen


::: digiGOP.nl ::: OOOooops de verbinding is niet beveiligd!!! Gebruik https voor een veilige verbinding KLIK VOOR EEN VEILIGE VERBINDING
::: digiGOP.nl ::: OOOooops de verbinding is niet beveiligd!!! Gebruik https voor een veilige verbinding KLIK VOOR EEN VEILIGE VERBINDING


© digiGOP.nl 2002 - 2018 | Adverteren | Disclaimer | Help | Contact/Helpdesk | Mobiele versie