OOOooops de verbinding is niet beveiligd!!! Gebruik https voor een veilige verbinding KLIK VOOR EEN VEILIGE VERBINDING
Verhalen Categorie
homo 10.974
biseks 1.036
hetero 106
Verhalen Selectie
. ongelezen alle login!
alle alle 12.116
. #buiten 1.776
. #comingout 363
. #cruising 3.694
. #date 1.972
. #eerstekeer 2.110
. #familie 566
. #fetish 963
. #groep 2.034
. #jonger&ouder 2.180
. #massage 170
. #sm 621
. #sport 612
. #niet erotisch 77

series/reeksen
. korte verhalen 1.213


Langs de onverharde weg


Geplaatst door: Ronnybottom

Om mijn strakke, onthaarde lijf in vorm te houden ga ik regelmatig lopen. Ik heb een vast parcours dat ik afleg. Op zo'n tien minuten van mijn woonst ligt een natuurgebied met kronkelende op en neergaande onverharde weggetjes, het ene al wat breder dan het andere. Er loopt een bredere landweg doorheen waar je nog met een auto door kan. Het is een bosrijk gebied met hier en daar open plekken. Op wat wandelaars, lopers, mountainbikers en ‘op het bredere gedeelte’ een verdwaalde automobilist.

Ik was vertrokken met een paar loopschoenen aan en een kort, vintage, loopshortje. Op het bredere gedeelte zag ik na een bochtje dat er een auto met twee wielen in de zachte berm stil stond. De wagen bleek een lekke band te hebben en de krik zakte weg in de zachte grond. Een man zag me en vroeg of ik een handje kon toesteken. Ik herinnerde me dat ik, net voor de bocht, een vlak stuk beton had zien liggen en dat ging ik halen. Met behulp van dat stuk beton konden we de auto opkrikken en het wiel vervangen.

Terwijl we bezig waren zei de man "Zo'n shortje als het jouwe zie je ook niet veel meer dragen hé? "Nou het zit vreselijk lekker, fijn los en het hindert me absoluut niet" antwoordde ik. "Plus dat het er erg sexy uit ziet" vulde de kerel aan. Lachend zei ik "Klopt. " "Ja met zo'n lekker lijf is zo'n shortje supersexy. "
"Hé man, je gaat me nog verlegen maken. " "Dat betwijfel ik. "
We zaten gehurkt naast elkaar, een hand gleed langs mijn dij tot op mijn bil en mijn ademhaling ging rapper. Zijn andere hand gleed langs de binnenkant van mijn dij naar mijn kruis. Ik hapte naar adem toen hij mijn kruis stevig kneedde.

Zijn hand gleed dan van mijn bil naar de tailleband en met een ruk trok hij het omlaag, zo mijn kontje ontblotend. Ik keek hem aan, hij glimlachte en zei "Nog niet verlegen geworden?" Ook ik glimlachte en zei dat ik erg verlegen raakte. Toen hij mijn billen ontblootte kon de kerel goed voelen hoe ik meteen een stijve kreeg. Met zijn andere hand begon hij mijn kont te strelen, een vinger gleed in mijn bilspleet dan in mijn kontgaatje en zo liet ik me gewillig omhoog trekken. Toen we beiden rechtop stonden duwde hij mijn shortje meteen omlaag. Mijn stijve priemde dadelijk fier vooruit. De kerel stroopte mijn shortje helemaal uit, stapte toen achteruit en bekeek mijn naakte lijf met een glimlach op zijn lippen.

"Je bent nu wel heel erg verlegen zeker?" "Heel, heel erg" zei ik, mijn naakte lijf uitdagend strelend. Hij duwde me tegen de zijkant van zijn auto, streelde eerst mijn blote lijf en begon het

WEBSHOP
verwijder reclame

dan te kussen, likken en er zachtjes in te bijten. O wat maakte de man me geil, vooral toen hij mijn stijve dan ook nog eens heerlijk begon af te zuigen.

Na een tijdje ging hij met zijn billen op de motorkap van zijn wagen leunen, opende zijn jeans en haalde er zijn al behoorlijk harde lul uit tevoorschijn. Meteen nam ik zijn pik in mijn mond en bracht hem naar zijn bedoelde grootte.
Toen ik die eenmaal bereikt had duwde hij me weg en zei me om op mijn buik op de motorkap te gaan liggen. Ik deed zoals gevraagd en bood daardoor mijn kontje aan hem aan. Hij liet zijn jeans zakken en................
LOGIN om de rest van het verhaal te lezen...........LOGIN

Geef een cijfer en je kunt de volgende keer direct zien of je dit verhaal al gelezen hebt!

CIJFER: 7.3

Stem op Langs de onverharde weg:


Kijk voor meer verhalen van Ronnybottom bovenaan aan de rechter kant >>>>>>
Of klik hier om op schrijver Ronnybottom te zoeken
URL van dit verhaal: http://dlv11713.digigop.nl - mail deze link naar een vriend

2 reacties 918 bekeken cijfer: 7.3(33)


Jouw Reactie
LOGIN als je een reactie wilt plaatsen

15-4-2018 23:43 Ik wil daar ook weleens cruisen....

16-2-2018 10:14 Van dit verhaal heb ik genoten, en inderdaad netjes was het niet van hem.


::: digiGOP.nl ::: OOOooops de verbinding is niet beveiligd!!! Gebruik https voor een veilige verbinding KLIK VOOR EEN VEILIGE VERBINDING
Laatste Reacties

login om alle 7966 reacties te lezen...

::: digiGOP.nl ::: OOOooops de verbinding is niet beveiligd!!! Gebruik https voor een veilige verbinding KLIK VOOR EEN VEILIGE VERBINDING
digiGOP WEBSHOP
verwijder reclame


© digiGOP.nl 2002 - 2019 | Adverteren | Disclaimer | Help | Contact/Helpdesk | Mobiele versie