OOOooops de verbinding is niet beveiligd!!! Gebruik https voor een veilige verbinding KLIK VOOR EEN VEILIGE VERBINDING
Verhalen Categorie
homo 10.974
biseks 1.036
hetero 106
Verhalen Selectie
. ongelezen alle login!
alle alle 12.116
. #buiten 1.776
. #comingout 363
. #cruising 3.694
. #date 1.972
. #eerstekeer 2.110
. #familie 566
. #fetish 963
. #groep 2.034
. #jonger&ouder 2.180
. #massage 170
. #sm 621
. #sport 612
. #niet erotisch 77

series/reeksen
. korte verhalen 1.213


Guido de trucker: Heerlijke nacht op parking in België


Geplaatst door: rukkieDeze foto's komen uit de fotoserie free-ParkingGarage_HardFuck onder XXX - klik op de foto voor meer geile foto's!


Dit is het tweede verhaal dat ik over Guido de trucker schrijf. De eerste was: Ik zoek een fotograaf. Het zijn dus verschillende verhalen over een en dezelfde trucker.
Ik ben Guido, een trucker van 45 jaren. Ja ik ben tros op mijn lichaam, mooi gespierd van 189 cm. Ik weeg 93 kilo. Ik ben voorzien van een heerlijke kaal hoofd. Ik woon op de Veluwe. Sommigen vinden mij een brutale snuiter. Maar ik kan jou verzekeren, dat ik ook heerlijk soft kan wezen. Ik ben versa, ik verwen mannen, maar ik word graag door een geile vent ook verwend op mijn beurt. Ja deze trucker kan soms serieus wezen, maar alleen als het moet. Als ik in mijn cabine ben [mijn paleisje] dan kom ik los Ik maneuvreer mijn vrachtauto, over drukke wegen heen of ik in mijn personenauto zit. Maar ik hou strak de regels in de gaten. Net als ik mijn medeweggebruikers in de gaten hou. De mensen klagen altijd over mijn buitenlandse collega’s. Oké daar kan ik me leven, maar zij weten niet over de problemen die zij hebben. Ze rijden bijna allemaal met het mes op hun keel. Wij Nederlandse trucker hebben regels. Zij ook hoor, maar zij moeten ze van de baas overtreden, zonder betrapt te worden. Maar over dit probleem zal ik nu maar ophouden. Ik rij vaak op Frankrijk/België. Ja in de ogen van de Belgen, en Fransen. Zijn wij ook buitenlanders. Dus moeten wij gewoon op onze manieren letten. Maar de meeste Nederlandse truckers kennen drie of vier talen. Maar mijn oost Europese collega’s vaak alleen hun landstaal. Dus het zal altijd behelpen zijn. Maar jij hoort mij niet klagen hoor. Met mijn handen en voeten kan ik hen het wel aan hun verstand brengen. [Nee ik bedoel geen klappen, en schoppen maar gebarentaal] Maar als ik alleen in mijn cabine zit dan mopper ik ook wel eens op hen. Maar ik weet dat wij uit het westen betere regels hebben. Ik weet het wij mopperen ook graag hoor [wij zijn immers Nederlanders] Ik was maandagochtend om tien uur weggereden richting Reims in Frankrijk. Ik moest eerst even de vracht laden in Veenendaal, gelukkig dat bedrijf had bijna geen wachttijd. Ik had een collega voor mij. Tegen elf uur zat mijn vracht in mijn auto.

Ik zette de gegevens in mijn computer, dan geeft hij de route aan. Maar deze eigenwijze trucker, gaat vaak op zijn eigen routeplanner “de Guido-Guido’ af. Samen me de filemeldingen, stel ik een soepele route uit. Stil staan is niet leuk, maar soms ontkom je er niet aan. Ik rij deze route vaker, dus ik kan de route dromen. Als alles mee zit dan kan ik rond vijf /zes uur vanavond lossen. Ik ging even binnendoor richting Rhenen naar Ochtend dan via de A15 naar Gorinchem, om dan via Breda. Naar de grens met België te rijden. Ik nam nog even een mok koffie. Ik heb het koffiezet apparaat zo staan dat ik kan het, bedienen tijdens het rijden. [Het is wel even organiseren hoor, er moet genoeg water in zitten, de koffiepadjes moeten op de juiste plek liggen] anders moet ik even een kleine tussenstop maken. De rit dor België verliep soepel de ring van Antwerpen, en Brussel verliep vlekkeloos. Geen grote opstoppingen. Ik naderde de grens bij Charleroi. Hier zet ik bij een friettent mijn wagen even stil. Ja zeker ik ga hier friet eten, ze hebben hier heerlijke frieten. Ja als het mij goed smaakt, en kom ik hier voorbij, dan stopt de auto vanzelf hoor. Even een half uurtje tot drie kwartier eruit. Even een sanitaire tussen stop maken, en vooral een heerlijk vette hap Belgische friet /bal gehakt. Het was iets over vijf uur in de middag. Iets voor zes uur reed ik weer verder richting Reims. Een dik uur later was ik bij het bedrijf dat iets voor Reims ligt. Ze werken hier tot tien uur in de avond toen ik tegen acht uur gelost was. Belde ik even naar een bedrijf in het iets verderop gelegen Meaux waar ik moest laden voor Schiedam of ik nog kon laden. Het kon daar werken ze ook tot tien uur. Ze zeiden dat het rustig was. Ik reed er in een lekker tempo heen. Ik kon met een naar Dok 2 toe.

De heftruckchauffeur ging meteen aan de slag. Binnen een half uur hadden mijn laadruimte gevuld. Rond negen uur reed ik richting België iets over tien uur denderde ik over de Frans/Belgische grens heen in de buurt van Rijssel. Ik was net voorbij Waregem toen mijn computer aangaf dat mijn werkdag er op zat. Een paar kilometer voor Nazareth, zet ik de truck stil op een parkeerplaats die omgeven door bomen was. Ik had hier een keer eerder gestaan. Ik stond hier alleen. Na het in vullen van mijn dag gegevens ging ik even mijn macaroni warm maken in de magnetron. Ik moest hier staan tot morgenvroeg acht uur. Rond middernacht kroop ik onder mijn dekbed. Ik was het best. Na een paar uur pitten werd ik wakker, ik moest plassen. Ik keek even uit het raampje naar buiten. Het was net twee uur geweest. Ik zag alleen een eind verder op een taxi bus staan. Ik dacht, ik hoef mij niet aan te kleden ik ben zo bij de bomen. Ik

verwijder reclame

stond net heerlijk te lozen, toen ik iets achter mij hoorde. Ik dacht gewoon door gaan Guido. Ik perste nog even de laatste druppels uit mijn 18 cm lange, stijf geworden pik. Opeens voelde ik een hand op mijn billen. Ik keek om, ik zag een man ongeveer 175 lang, ik zag zijn glinsterende ogen flikkeren. Hij sprak belabberd Duits. Ik dacht even dat kan die chauffeur van dat taxi busje wel wezen. Want er stond verder niemand op de parkeerplaats. Hij was ook naakt, hij had de ene hand op mijn billen gelegd. De ander hield hij zijn stijve pik vast. Het was een donders mooi pik ook nog. Ik kan het weten, ik kom vaker pikken tegen, die ik in mijn kont laat stoppen door geile kerels. Ik gaf de man een compliment over zijn pik. De man had mijn billen losgelaten, hij had nu mijn stijve pik beetgepakt. Ik dacht wat is dit een heerlijk gevoel zo middenin de nacht op die parkeerplaats in de buurt van Nazareth.

Ik kreunde lichtjes, dit tot de tevredenheid van die taxie bestuurder. Ik had zijn pik beet, die lag heerlijk kloppend in mijn handen. Ik gaf hem weer een compliment voor zijn pracht lul. Hij trok zijn lul terug, hij ging nu achtermij staan. Ik voelde zijn pik tegen mijn billen aan drukken. Ik dacht verdomme die kerel denkt dat hij mij neuken mag. Ik zei toen, in het Duits tegen hem dat het goed was. Ik zei dan wel binnen in mijn truck. Hij knikte hij had best zin. Nu hij was niet de enigste, ik had ook zin gekregen in die lekkere pik van die man. Toen zei die beste man iets, ik verstond of zijn vriend ook mee mocht doen. Ik had die andere man al zien staan naar zijn taxi bus. Ik zei groots ja hoor hij mag ook. De bestuurder van de taxie bus riep naar die andere persoon. Dat hij mocht komen of zoiets. Ik herkende de taal het was Pools. Ik had ondertussen de deur van mijn truck al geopend. Ik was naar binnen gegaan. De taxichauffeur kwam snel na mij binnen. Even later kwam de tweede, en de derde man naar binnen. Weer iets later kwam nummer vier ook er aan. Ik dacht even Guido jij wou er een, dan krijg jij vier lullen die je gaan vullen. Ik zag voor mij vier grote lullen voor mij. Ik kon de vier eigenaars van die grote lullen nu goed zien. De eerste man schat ik ongeveer 50 jaar de rest rond de dertig jaar. Zij zagen er allemaal heerlijk geil uit. Ik voelde dat ze mij met hun handen betasten.Ik stond in het midden van mijn cabine, twee kerels aan mijn achterzijde, twee voor mij. Ik moes de oudste pijpen, ik nam zijn lekkere lul in mijn mond. Terwijl ik de man aan het pijpen was, voelde ik een stel handen op mijn billen komen. Ze werden ruw van elkaar getrokken. Ik hoorde de mannen Pools praten. Dan is het verdomd lastig dat je ze niet volgen kan.

Ik werd van achteren stevig beet gepakt. Zijn krachtige handen gaven mij een paar harde klappen op mijn billen. Weer werden mijn billen van elkaar getrokken door hem. Ik voelde zijn grote lul bij mij naar binnen schoof. Ik had nu een Poolse lul in mijn mond, en een in mijn kont. Ik werd door twee Polen genomen, vooral die mij neukte in mijn kont ging heerlijk hard, en diep te keer. Ondertussen begon de man, die ik pijpte mij ook te neuken in mijn keel. Ik was wel heel wat gewent. Ja deze vent laat zich vaker nemen door een groep geile truckers, als het zo treft op een parkeerplaats. Vaak is het in een laadruimte, maar soms ook wel op een picknick tafel. De twee andere kerels zaten op de stoelen voorin, zij jutten de twee op harder maar vooral dieper te gaan. Diegene die mijn keel neukte kwam als eerste klaar, ik voelde hoe hij zijn warme zaad in mijn keel spoot. Ik heb alles doorgeslikt. Ik merkte ook dat mijn neuker in mijn kont. Even inhield toen zijn vriend klaarkwam in mijn keel. Maar toen die klaar was ging hij weer hard en diep door in mijn kont. De man zei iets tegen mij, ik verstond er geen barst van. Maar ik moet hem ik zijn tepels bijten. Nu daar ben ik meester in hoor ik ben gek op lekkere tepels. Hij had mooie harde tepels ik heb hem flink verwent. Ondertussen pompte die man achter mij volop door. Hij werd aangemoedigd door de drie ander kerels. Het duurde ok niet lang of hij gaf een harde kreet. Ik voelde hoe hij met flinke goven zijn sperma in mijn darmen spoot. Hij bleef even op mijn rug liggen, maar de twee andere kerels begonnen te roepen tegen hem. Waarschijnlijk hadden zij ook zin. Het duurde ook dus niet lang dat mijn kontneuker zijn pik eruit haalde. Hij was er nog niet uit of de nieuwe zat er alweer in. Mijn mond werd ook niet vergeten dit keer. De pik in mijn kont voelde groter en dikker aan dan de vorige. Hij begon langzaam. Die pik die ik dit keer in mijn mond had was niet zo dik als de vorige.

WEBSHOP
verwijder reclameBang dat ik uit zou scheuren was ik niet, ik heb vaker dikke lullen in mij gehad. Ik lag weer te kreunen Die mijn in mijn keel aan he neuken was. Daar merkte ik aan dat hij sneller klaar zou komen. Dan de vorige, ik zag in een flits dat die twee anderen zich stonden af te trekken. Alex werd aangemoedigd dor die twee ander gasten. Maar wie Alex was, weet ik niet, want ze gingen alle twee weer hard te keer. Die mijn kont onder handen nam. Dat was de grootste van de vier, hij was behoorlijk sterk zo te zien. Ik hoorde hem een heerlijke diep gegrom te horen. Ik dacht, hij geniet die lekkere beer. Ondertussen was mijn mond neuker klaargekomen hij spoot zijn sperma ik mijn keel hij trok zich toen terug uit mijn keel. Ik hoorde hem praten tegen de anderen. De beer die mij stond te dekken nam mij stevig beet. Hij ging al neukende recht op staan. Ik zag dat diegene die mij net in mijn keel had gespoten nu onder mij ging liggen met zijn hoofd onder mijn pik. Hij ging mij pijpen. De beer liet mij weer zakken. Ik zag nu een stijve pik voor mij, ik probeerde hem in mijn mond te krijgen. Maar op dat moment zag ik de vorige pijper. Op het bed komen vanaf de stoel. Hij ging op de pik van zijn vriend zitten. Ik moest zijn pik zuigen. Ik moest eerst even alles op een rijtje zetten in mijn gedachten. Ik werd geneukt gepijpt, terwijl ik iemand pijpte. Ik merkte toen ook dat de andere, zijn pik in diegene had gestoken die mij aan het neuken was. Het was heerlijk ik had al heel wat mee gemaakt, maar dit nog nooit. Zou dit typisch Pools wezen. Maar het kon mij niets schelen, die was heerlijk. Ik hoorde vier kerels kreunen en grommen boven en onder mij. Ik dacht nog even, jammer dat ik mij dashboard Cam niet heb aan gezet. Ik merkte dat ik begon te spuiten, bijna tegelijk begon de pik die ik in mijn mond had ook zijn sperma te laten vloeien. Ook mijn beer die mij dekte kwam klaar. Even later zaten wij met ons vijven. Ik zat te genieten net als de vier Polen.

Ondertussen was ik te weten gekomen wie die Alex was dat was de chauffeur die mij eerste aansprak buiten. Hij vertelde mij in gebrekkig Duits dat de ander drie naar buiten gingen. Hij wou mij neuken. Daarna werd hij door de anderen afgelost. Hij wachtte niet eens op mijn antwoord of hij pakte mijn voeten beet. Hij legde ze over zijn................
LOGIN om de rest van het verhaal te lezen...........LOGINBescherm jezelf en andere ALTIJD tegen SOA's en HIV. Gebruik een goedgekeurd condoom en voldoende glijmiddel! VRIJ VEILIG, dan kun je er nog lang van genieten.Deze foto's komen uit de fotoserie free-ParkingGarage_HardFuck - klik op de foto's voor meer geile foto's uit deze serie!Geef een cijfer en je kunt de volgende keer direct zien of je dit verhaal al gelezen hebt!

CIJFER: 7.2

Stem op Guido de trucker: Heerlijke nacht op parking in België:


Kijk voor meer verhalen van rukkie bovenaan aan de rechter kant >>>>>>
Of klik hier om op schrijver rukkie te zoeken


Reeks delen: -Guido de trucker: Heerlijke nacht op parking in-

16-04 Guido de trucker: Heerlijke nacht op parking in België (7.2)URL van dit verhaal: http://dlv12014.digigop.nl - mail deze link naar een vriend

0 reacties 1038 bekeken cijfer: 7.2(14)


Jouw Reactie
LOGIN als je een reactie wilt plaatsen


Meer verhalen van
::: digiGOP.nl ::: OOOooops de verbinding is niet beveiligd!!! Gebruik https voor een veilige verbinding KLIK VOOR EEN VEILIGE VERBINDING
Laatste Reacties

login om alle 7966 reacties te lezen...

::: digiGOP.nl ::: OOOooops de verbinding is niet beveiligd!!! Gebruik https voor een veilige verbinding KLIK VOOR EEN VEILIGE VERBINDING
digiGOP WEBSHOP
verwijder reclame


© digiGOP.nl 2002 - 2019 | Adverteren | Disclaimer | Help | Contact/Helpdesk | Mobiele versie