OOOooops de verbinding is niet beveiligd!!! Gebruik https voor een veilige verbinding KLIK VOOR EEN VEILIGE VERBINDING
Verhalen Categorie
homo 10.981
biseks 1.036
hetero 106
Verhalen Selectie
. ongelezen alle login!
alle alle 12.123
. #buiten 1.779
. #comingout 365
. #cruising 3.695
. #date 1.975
. #eerstekeer 2.113
. #familie 567
. #fetish 964
. #groep 2.036
. #jonger&ouder 2.183
. #massage 170
. #sm 623
. #sport 613
. #niet erotisch 77

series/reeksen
. korte verhalen 1.213


De eerste echte lentedag


Geplaatst door: wimDeze foto's komen uit de fotoserie BisexTime onder XXX - klik op de foto voor meer geile foto's!


Het was al weer een tijdje geleden dat ik meegeholpen had met de verhuizing. Aanstaande zaterdag werd voor het eerst een temperatuur van boven de 20 graden voorspeld. Aangezien mijn vrouw de hele zaterdag bezig zou zijn met haar tennis competitie, besloot ik om even een berichtje te sturen naar Hank, om te vragen of hij thuis was. Hank antwoordde, dat hij die zaterdag zijn heg zou gaan snoeien, maar als ik zin had altijd mee mocht helpen.

Na alle boodschappen gehaald te hebben voor aankomende week, stapte ik in mijn auto en reed naar Hank. De tuin van Hank en Natascha is vrij groot en voorzien van een brede strook kunstgras en een vast zwembad van 4 bij 10 meter. Alle buren wonen wat verder weg en de grote heg zorgt voor voldoende privacy, zodat niemand in de tuin kan kijken.

Hank had die ochtend al zijn zwembad klaar gemaakt voor komend seizoen en was het water middels een grote zonnecollector op aan het warmen. Hij was net bezig om het laatste deel van de grote heg te snoeien. De aanhanger stond al klaar buiten de poort en ik begon alvast met al het snoeiafval in de aanhanger te gooien. Toen alles opgeladen was, reden we naar de Gemeentewerf om alles weg te brengen.
Na terugkomst gingen we op het terras zitten voor het zwembad. Hank bood me een biertje aan en samen genoten we van de lentezon die al behoorlijk warm was. Het terras lag beschut en in de volle zon. Het duurde niet lang of ik kreeg het behoorlijk warm. Hank zei dat ik gerust gebruik mocht maken van het zwembad. Hij trok zelf zijn kleren uit en dook in het water. Omdat toch niemand ons kon zien, besloot ik om zijn voorbeeld te volgen.

Het water was nog niet helemaal op temperatuur en na een tijdje gingen we uit het water om op de twee ligbedden in de zon te gaan liggen om even op temperatuur te komen. We lagen lekker in het zonnetje en niet lang daarna doezelde ik even weg. Toen ik mijn ogen weer open deed, zag ik dat Natascha inmiddels thuis was gekomen en bezig was om de pik van Hank te pijpen. Hé slaapkop, riep ze tegen mij, het werd tijd dat je wakker werd. Natascha trok al haar kleren uit en ging schrijlings op de

verwijder reclame

pik van Hank zitten. Natascha bewoog langzaam op en neer en vroeg aan mij hoe het vorige avontuurtje in het grote bad bevallen was.

Ik moest bekennen dat de eerste bisex ervaring in bad met Hank en Natascha goed bevallen was. Stiekem had ik zelf al vaak gedacht aan het avontuurtje en ik had besloten om verder te gaan met het trio als de gelegenheid zich voor deed. Kom eens bij me staan riep Natascha. Ik ging naar haar toe en mijn pik werd direct in haar mond genomen, terwijl ze Hank bleef neuken. Al gauw was mijn pik weer snoeihard. Natascha commandeerde me om schrijlings boven het gezicht van Hank te gaan staan. Ik voelde hoe Hank mijn pik vastpakte en mijn ballen een voor een naar binnen zoog. Helaas was dit geen comfortabele positie om lang vol te houden. Daarom besloten we om met z’n drieën op het kunstgras te gaan liggen.

Ik moest op mijn rug gaan liggen en Natascha liet zich over mijn stijve pik glijden en begon me lekker te neuken. Hank kwam aan de zijkant van mijn gezicht zitten, draaide mijn hoofd en stopte zijn pik in mijn mond. Genietend van de neukbewegingen van Natascha, begon ik op de besneden pik van Hank te zuigen.Met kleine neukbewegingen liet Hank zijn pik in en uit mijn mond glijden.

Plotseling stond Hank op en ging achter Natascha zitten. Hij boog Natascha naar voren, zodat haar borsten mijn borstkas raakte en begon haar kontje lekker te likken en te vingeren. Natascha zei dat ze zin had om dubbel genomen te worden en stuurde met één hand de harde pik van Hank richting haar sterretje. Ik voelde hoe de pik van Hank in haar kontje gleed en samen neukte we met flinke stoten. Na een tijdje begon Natascha steeds harder te hijgen en ik voelde hoe haar kutje steeds strakker werd. Niet lang daarna kwam Natasha schokkend klaar tussen onze heerlijke pikken.
Bezweet stapte Natascha van me af en moest even bijkomen. Hank nam het direct van Natascha over en begon het kutvocht van mijn pik te likken om daarna weer door te gaan met pijpen. Natascha was inmiddels weer bijgekomen en zei dat ze het geil zou vinden om te zien hoe Hank door mij geneukt zou worden. Ter voorbereiding op mij komst hadden Hank en Natascha al allebei hun

Webshop DG
verwijder reclame

kontje gespoeld. Hank stopte met pijpen en ging op knieën en ellebogen op het kunstgras zitten en stak zijn kontje naar achteren. Natascha pakte mijn stijve pik en spuugde op het sterretje van Hank om het speeksel daarna goed te verdelen. Ik besloot om alle remmen los te gooien en schoof wat dichter achter Hank om mijn stijve pik tegen zijn sterretje te drukken. Langzaam onder het toeziend oog van Natascha gleed ik steeds verder naar binnen. Na een krap stukje gleed ik een keer door en langzaam begon ik het kontje van Hank diep te neuken. Natascha kwam achter me zitten en drukte mijn heupen op en neer richting Hank. Ook voelde ik hoe mijn ballen van achteren zacht gemasseerd werden. Het duurde niet lang of ik spoot mijn sperma met gekreun diep in het kontje van Hank.

Langzaam trok ik mijn slapper wordende pik uit het kontje van Hank en zag hoe een dikke klodder sperma uit het kontje van Hank sijpelde. Ik zou ook wel eens willen weten hoe het is om een stijve pik ik mijn kontje te voelen. Helaas was ik nog niet gespoeld, daarom zou dit moeten wachten tot een volgende keer. Hank................
LOGIN om de rest van het verhaal te lezen...........LOGINDeze foto's komen uit de fotoserie BisexTime - klik op de foto's voor meer geile foto's uit deze serie!Geef een cijfer en je kunt de volgende keer direct zien of je dit verhaal al gelezen hebt!

CIJFER: 7.5

Stem op De eerste echte lentedag:


Kijk voor meer verhalen van wim bovenaan aan de rechter kant >>>>>>
Of klik hier om op schrijver wim te zoeken
URL van dit verhaal: http://dlv12138.digigop.nl - mail deze link naar een vriend

0 reacties 151 bekeken cijfer: 7.5(17)


Jouw Reactie
LOGIN als je een reactie wilt plaatsen


Meer verhalen van
wim
Op Datum - Sorteren op Titel

07-06-18 Lapdance (7.1)
17-05-18 De eerste echte lentedag (7.5)
16-05-18 Hulp bij de verhuizing (7.3)
15-04-15 De hond uitlaten (7.7)
25-03-15 Mijn nieuwe huisgenoot (8.3)
11-03-15 De nacht van je leven (8.1)
26-02-15 Eerste keer met vrienden (7.8)
30-01-15 Dad heeft fun (6.8)
09-01-15 Een droom (7.2)
08-01-15 Vrije seks (6.9)

Alle 143 verhalen van wim
::: digiGOP.nl ::: OOOooops de verbinding is niet beveiligd!!! Gebruik https voor een veilige verbinding KLIK VOOR EEN VEILIGE VERBINDING
Laatste Reacties

login om alle 7968 reacties te lezen...

::: digiGOP.nl ::: OOOooops de verbinding is niet beveiligd!!! Gebruik https voor een veilige verbinding KLIK VOOR EEN VEILIGE VERBINDING
digiGOP WEBSHOP
verwijder reclame


© digiGOP.nl 2002 - 2019 | Adverteren | Disclaimer | Help | Contact/Helpdesk | Mobiele versie