OOOooops de verbinding is niet beveiligd!!! Gebruik https voor een veilige verbinding KLIK VOOR EEN VEILIGE VERBINDING
Verhalen Categorie
homo 10.981
biseks 1.036
hetero 106
Verhalen Selectie
. ongelezen alle login!
alle alle 12.123
. #buiten 1.779
. #comingout 365
. #cruising 3.695
. #date 1.975
. #eerstekeer 2.113
. #familie 567
. #fetish 964
. #groep 2.036
. #jonger&ouder 2.183
. #massage 170
. #sm 623
. #sport 613
. #niet erotisch 77

series/reeksen
. korte verhalen 1.213


Hulp bij de verhuizing


Geplaatst door: wimDeze foto's komen uit de fotoserie BisexTime onder XXX - klik op de foto voor meer geile foto's!


Het is al een hele tijd geleden, dat Hank en Natasha, een stel waarmee we goed bevriend zijn, hulp vroegen bij de verhuizing van hun tijdelijke woning naar hun nieuwe huurwoning.

Aangezien Hank gezorgd had voor een kleine vrachtauto, waren de meeste spullen met de hulp twee ooms, een zwager en mij zo over gehuisd. Nadat iedereen wat gedronken en gegeten had, ging de familie weer naar huis. Hank vroeg mij om nog even mee te gaan naar zijn oude woning om daar samen met Natasha nog wat oude rommel op te ruimen en naar de gemeentewerf te brengen. Het was die dag behoorlijk warm, en na al het gesjouw en opruimen, was ik de laatste rit naar de gemeentewerf nat van het zweet en zaten Hank en ik behoorlijk onder het stof en vuil. Voor de laatste keer reden we met drieën terug naar hun oude woning om de laatste spulletjes op te halen. Het huis, wat ze een tijdje gehuurd hadden van een particulier, was voorzien van een extreem grote badkamer met een groot rond ingebouwd bad. Omdat er nog wat handdoeken, badschuim en shampoo lag op de badkamer, stelde Hank voor om nog een laatste keer het grote bad vol te laten lopen en ons even op te frissen en te relaxen. Uiteraard vond ik dit een goed idee. Toen het bad redelijk vol was met water en schuim, deden we alle twee onze kleren uit en stapten in bad. Na al het werken was het heerlijk om even te relaxen in het grote bad.

Na een tijdje kwam Natasha een kijkje nemen in de badkamer. Ze moest even lachen om ons samen in het bad te zien zitten. Ze vroeg of we misschien zin hadden in een biertje of
wijntje. In de koelkast die bijna leeg was, lag nog wat drank. Hank ik hadden wel zin in een biertje en Natasha ging naar de keuken om wat te halen. Even later kwam Natasha terug in haar bikini en had twee biertjes bij en voor haar zelf een wijntje. Parmantig stapte ze het bad in om tussen ons beide plaats te nemen. Ze had ook wel zin om na al dat werken even te relaxen. Het was gezellig en onder het genot van een drankje kletsten we over allerlei zaken.

Plagerig streek Natasha met haar hand over de schouder van Hank en liet hem over zijn borst naar beneden glijden. Aan zijn reactie te zien was er onder water

verwijder reclame

meer aan de hand dan
ik kon zien. Plotseling voelde ook ik, onder water, een hand van Natasha over mijn been glijden richting mijn kruis. Natasha zei dat ze het wel geil vond om tussen twee naakte mannen te zitten. Ik voelde hoe haar hand mijn ballen masseerde en zachtjes aan mijn pik trok. Hank vertelde dat ze samen wel een gefantaseerd hadden over een trio met een andere man en dat ik Natasha gerust haar gang mocht laten gaan. Wat eventueel verder zou gebeuren, zou tussen ons drieën blijven. De inspanningen van de dag in combinatie met de alcohol deed haar werk en ik liet Natasha haar gang gaan.
Plotseling stond Natasha op en trok het topje van haar bikini uit. Daarna trok ze op een uitdagende manier haar slip uit en wreef over haar kale kutje. Ga allebei maar eens op de rand zitten sommeerde ze ons. Hank en ik gingen op de rand zitten. Ik zag dat de besneden pik van Hank al fier rechtop stond. Natasha ging in het bad op haar knieën voor ons zitten en pakte in iedere hand een van onze pikken vast. Wat onwennig in deze situatie was mijn pik nog niet volle sterkte. Beurtelings pijpte ze een van ons en trok aan de pik van de ander, totdat ook mijn pik super stijf was.Nu was het de beurt aan Natasha om op de rand van het bad plaats te nemen. Ze spreidde haar benen, zodat Hank en ik om beurten haar kutje konden likken.

Onze gezamenlijke actie had inmiddels gezorgd voor het gewenste effect. Bij mijn lik beurt, waarbij ik haar schaamlippen ver open gespreid had, drukte ze met een hand mijn hoofd strak tegen haar kutje en kwam ze schokkend klaar.

Natascha zei, dat het nu de beurt aan mij was om op de rand van het bad te zitten. Toen ik op de rand van het bad zat, kwamen Hank en Natascha beide op hun knieën voor me zitten.
Aarzelend vroeg ik wat ze van plan waren. Natascha vertelde dat Hank biseksuele gevoelens had, en dat ze samen al een keer gefantaseerd hadden over een trio, waarbij Hank een andere man zo pijpen. Omdat ik inmiddels al behoorlijk geil was geworden wilde ik eens proberen hoe het was om door een man gepijpt te worden. We spraken af, dat Hank direct zou stoppen als het niet zou bevallen. Natascha masseerde mijn ballen en trok zachtjes aan mijn stijve pik. Met

Webshop DG
verwijder reclame

een andere hand drukte ze het hoofd van Hank naar mijn pik. Hank begon met pijpen.

Hij trok mijn voorhuid naar beneden en zoog flink aan mijn inmiddels snoeiharde pik. Met zijn tong bewerkte hij mijn eikelrand en mijn pisgaatje. Ook masseerde hij mijn ballen en zoog ze vervolgens een voor een naar binnen. Ik moet zeggen dat de pijpbeurt lekkerder was, dan ik verwacht had. Hank zoog veel harder aan mijn pik, dan mijn eigen vrouw. Een man weet precies wat een andere man lekker vindt en het was moeilijk om me te beheersen. Ik voelde mijn pik steeds stijver worden en wist dat het niet lang meer zou duren, voordat ik klaar zou komen. Natascha zei dat ik me lekker moest laten gaan en dat ze het super geil vond om te zien hoe ik mijn sperma in de mond van Hank zou spuiten.

Ik liet alle remmingen los en kwam met een paar krachtige stralen klaar in de mond van Hank. Zo’n intens orgasme had ik in tijden niet meer gehad. Hank bleef mijn pik tot de laatste druppel leegzuigen. Daarna tongde hij met Natascha. Natascha op haar beurt stond op en begon met mij te tongen. Voor het eerst proefde ik................
LOGIN om de rest van het verhaal te lezen...........LOGINDeze foto's komen uit de fotoserie BisexTime - klik op de foto's voor meer geile foto's uit deze serie!Geef een cijfer en je kunt de volgende keer direct zien of je dit verhaal al gelezen hebt!

CIJFER: 7.3

Stem op Hulp bij de verhuizing:


Kijk voor meer verhalen van wim bovenaan aan de rechter kant >>>>>>
Of klik hier om op schrijver wim te zoeken
URL van dit verhaal: http://dlv12139.digigop.nl - mail deze link naar een vriend

0 reacties 213 bekeken cijfer: 7.3(22)


Jouw Reactie
LOGIN als je een reactie wilt plaatsen


Meer verhalen van
wim
Op Datum - Sorteren op Titel

07-06-18 Lapdance (7.1)
17-05-18 De eerste echte lentedag (7.5)
16-05-18 Hulp bij de verhuizing (7.3)
15-04-15 De hond uitlaten (7.7)
25-03-15 Mijn nieuwe huisgenoot (8.3)
11-03-15 De nacht van je leven (8.1)
26-02-15 Eerste keer met vrienden (7.8)
30-01-15 Dad heeft fun (6.8)
09-01-15 Een droom (7.2)
08-01-15 Vrije seks (6.9)

Alle 143 verhalen van wim
::: digiGOP.nl ::: OOOooops de verbinding is niet beveiligd!!! Gebruik https voor een veilige verbinding KLIK VOOR EEN VEILIGE VERBINDING
Laatste Reacties

login om alle 7968 reacties te lezen...

::: digiGOP.nl ::: OOOooops de verbinding is niet beveiligd!!! Gebruik https voor een veilige verbinding KLIK VOOR EEN VEILIGE VERBINDING
digiGOP WEBSHOP
verwijder reclame


© digiGOP.nl 2002 - 2019 | Adverteren | Disclaimer | Help | Contact/Helpdesk | Mobiele versie