OOOooops de verbinding is niet beveiligd!!! Gebruik https voor een veilige verbinding KLIK VOOR EEN VEILIGE VERBINDING
Verhalen Categorie
homo 10.981
biseks 1.036
hetero 106
Verhalen Selectie
. ongelezen alle login!
alle alle 12.123
. #buiten 1.779
. #comingout 365
. #cruising 3.697
. #date 1.977
. #eerstekeer 2.114
. #familie 569
. #fetish 964
. #groep 2.036
. #jonger&ouder 2.185
. #massage 170
. #sm 623
. #sport 613
. #niet erotisch 77

series/reeksen
. korte verhalen 1.213


Met je beste vriend en je vriendin


Geplaatst door: TomatomanDeze foto's komen uit de fotoserie BisexTime onder XXX - klik op de foto voor meer geile foto's!


Niels, 16 jaar. Is ben 1. 88 heeft rood haar en een leuk gezicht, een goeie bouw, gaat veel naar de sportschool waardoor hij ook nog gespierd is zijn pik is 19cm.

Daan, 17 jaar 1. 76 zwart haar, hele mooie jongen ook een goeie bouw lekker pik iets korter maar dikker (zijn pik) is gay.

Dieuwke, 16 jaar 1. 70 blond lang haar, gezicht waar je meteen verliefd op wordt lekkere tietjes, Cup D, is Hetero.

en dan nu het verhaal.

Daan en Dieuwke waren al vrienden sinds de basisschool en vertelden elkaar alles. zo wist Dieuwke al sinds de 1ste dat Daan gay is en daan wist dat Dieuwke een crush heeft op niels. Daan vond niels ook wel knap maar dat durfde hij niet te zeggen omdat hij bang was dat ze ruzie kregen.

Ze kwamen in de 4de bij elkaar in de klas en werden onafscheidelijk. Dieuwke en niels kregen aan het eind van het jaar een relatie wat de meeste mensen verbaasden of afkeurden, maar ze waren samen super gellukig.

Aan het begin van het jaar gingen ze met zijn drieën kamperen in de bossen wat ze vaker deden en toen gebeurde het, Daan zat in een apart tentje terwijl hij aparte geluiden hoorde komen uit de tent van Dieuwke en niels. Hij wist best wat dit was maar durfde eigenlijk niks te doen, totdat zijn geilheid de overhand kreeg en hij naar binnen liep. Dieuwke en niels schrokken hiervan omdat Dieuwke niels aan het pijpen was. Ze hadden het eerst niet door en dieuwke was rustig bezig terwijl niels hard aan het kreunen was. Daan vond dit wel geil en kreeg een stijve, hij stond in zijn onderbroek dus dit was

Sico Sensation Condooms - 50 Stuks
Sico Sensation condooms zorgen voor extra stimulatie tijdens het vrijen doordat ze zijn voorzien van ribbels en noppen. De condooms zijn voorzien van een reservoir en glijmiddel voor optimaal comfort.
14.95
verwijder reclame

goed te zien, niels schreeuwde toen hij daan zeg en zorgde dat dieuwke stopde. Daarna hebben ze er niet meer over gepraat.

5 weken later

Daan en niels hielden een feestje bij niels thuis omdat Niels jarig was, hij was nu 16. Het feestje was bij niels omdat zijn ouders niet thuis waren. Dieuwke bleef sowieso bij niels slapen en daan had het de dag van tevoren gevraagd, niels had simpelweg ja gezegd, niet erover nakedenkend. Toen het feest afgelopen was gingen ze maar eens slapen, daan had de hele avond staan kussen en schuren met een knappe blonde jongen uit hun klas dus hij moest het heel even kwijt. Hij sliep op niels zijn andere kamer dus ging hij er rustig voor zitten. Hij pakte zijn pik en ging rustig heen en weer. Hij dacht aan die heerlijke jongen met zijn lijf en zijn pik, die lekker deeptroathen en hem neuken, die pik in zijn kont hebben, hij had bijna zijn hoogte punt bereikt toen niels binnen kwam lopen om condoomste zoeken, die was hij vergeten op de kamer. hij schrok eerst maar herstelde zich snel, hij zei: ben je nou alweer bezig. en daan, bekomen van de schrik en proberen hier zijn slag uit te slaan, ja natuurlijk, wil je helpen? Niels schrok eerst hiervan maar iets in hem zorgde er toch voor dat hij naast Daan ging zitten en rustig daan ging helpen met aftrekken. Het werd een geile partij waarin daan niels afrtrok en pijpte terwijl niels rustig zat en andersom, ze waren al even bezig toen Dieuwke naar boven kwam, ze had nog wat staan praten met vriendinnen. Ze keer ernaar en dacht, ik heb altijd al iets grhad voor daan en niels is erbij. ze sprong erbij. en zo

Webshop DG
verwijder reclame

begon het.

ze behonnen met niels te plezieren, dieuwke wist precies wat goed was bij hem en ze begon hem rustig op de wangen te kussen, hij was al flink op weg naar een orgasme dus dit was niet snel genoeg voor hem, hij pakte dieuwke haar hoofd en drukte haar naar zijn pik. Dieuwkr ptobeerde eerst te weigeren maar niels was te sterk. Ze kreeg de pik in haar mond en begon rondjes om zijn eikel te draaien met haar tong. Daan zat erbij en keek ernaar en wou eigenlijk ook iets doen, dus duwde hij dieuwke van die heerlijke pik af en begon hem zelf te pijpen. Dieuwke was niet gek en had ook wel gezien dat daan stijf was dus begon ze hem te pijpen. Niels kwam als eerste klaar in de mond van daan. Daan slikte het allemaal door en zo stond niels op................
LOGIN om de rest van het verhaal te lezen...........LOGINBescherm jezelf en andere ALTIJD tegen SOA's en HIV. Gebruik een goedgekeurd condoom en voldoende glijmiddel! VRIJ VEILIG, dan kun je er nog lang van genieten.Deze foto's komen uit de fotoserie BisexTime - klik op de foto's voor meer geile foto's uit deze serie!Geef een cijfer en je kunt de volgende keer direct zien of je dit verhaal al gelezen hebt!

CIJFER: 6.7

Stem op Met je beste vriend en je vriendin:


Kijk voor meer verhalen van Tomatoman bovenaan aan de rechter kant >>>>>>
Of klik hier om op schrijver Tomatoman te zoeken
URL van dit verhaal: http://dlv12469.digigop.nl - mail deze link naar een vriend

0 reacties 190 bekeken cijfer: 6.7(30)


Jouw Reactie
LOGIN als je een reactie wilt plaatsen


Meer verhalen van
::: digiGOP.nl ::: OOOooops de verbinding is niet beveiligd!!! Gebruik https voor een veilige verbinding KLIK VOOR EEN VEILIGE VERBINDING
Laatste Reacties

login om alle 7970 reacties te lezen...

::: digiGOP.nl ::: OOOooops de verbinding is niet beveiligd!!! Gebruik https voor een veilige verbinding KLIK VOOR EEN VEILIGE VERBINDING
digiGOP WEBSHOP
verwijder reclame


© digiGOP.nl 2002 - 2019 | Adverteren | Disclaimer | Help | Contact/Helpdesk | Mobiele versie