Verhalen Categorie
homo 11.402
biseks 1.064
hetero 106
Verhalen Selectie
. ongelezen alle login!
alle alle 12.572
. #buiten 1.916
. #comingout 405
. #cruising 3.886
. #date 2.162
. #eerstekeer 2.233
. #familie 594
. #fetish 1.041
. #groep 2.156
. #jonger&ouder 2.430
. #massage 184
. #sm 666
. #sport 638
. #niet erotisch 83

series/reeksen
. korte verhalen 1.284


Met een meester naar Candy


Geplaatst door: kinkyboy67

Afgelopen zaterdag was het zover, ik moest me rond 16:30 melden in de bar van Candy, hier zou mijn Meester voor die avond op mij wachten.
Ik was wat later door problemen met vinden van een parkeerplaats. Ik haastte me naar binnen en kocht een kaartje voor bios inclusief een kluisje. Ik ging naar de kluisjes kleedde me volledig uit en deed mijn halsband om met daaraan vast de riem. Mijn ballstretcher had ik aan.
Om mijn nek een flesje poppers aan een koordje.
Verder geheel naakt liep ik de bar in en nam plaats op de bank, er was niemand in de bar, na zo een 10 minuten gewacht te hebben werd ik toch wel ongeduldig en dacht aan een fake afspraak. Er waren al wel wat mannen in en uitgelopen maar geen voldeed aan beschrijving van de Meester.
Net toen ik naar een zaal wilde lopen kwam de Meester binnen, hij zei niets maar pakte mijn riem en trok me mee. We gingen eerst de trap op naar de zaal boven.

We waren alleen, ik moest op het matras gaan liggen met hoofd over de rand. De meester haalde zijn pik uit zijn broek en duwde deze in mijn keel die achterover over de rand hing. Hij stootte paar keer goed door en trok zijn pik terug. Goedgekeurd riep hij. Hij trok me overeind en we gingen weer naar beneden naar de darkroom, daar liepen een aantal mannen rond en ik werd op mijn knieën gezet en al snel had ik een pik in mijn bek, hij kwam snel klaar, lading 1 had ik te pakken, meteen een tweede pik er achteraan die ook redelijk snel klaar kwam.

Ik moest weer gaan staan en liepen naar de zaal met sling en het kruis, we werden gevolgd door een aantal mannen. Ik werd aan kruis vast gezet en meteen begon een man me te pijpen en werden door andere mannen mijn tepels bewerkt en paar vingers werden diep in mijn keel gestoken.
Tussendoor werd met enige regelmaat het flesje poppers onder mijn neus gehouden. Dit duurde volgens mij ongeveer 10 a 15 minuten, ik werd losgemaakt en moest in sling gaan liggen.
Mijn kut werd ingesmeerd met een glijmiddel en meteen ging 1 van de mannen voor me staan en stopte zijn pik in mijn mannenkut en hij begon te neuken tot hij heerlijk klaar kwam, nummer twee stond al klaar en zijn

pik verdween inmijn kut, deze man neukte wat harder door, ik voelde het goed en door de poppers wilde ik meer en meer.
Ook deze man kwam redelijk snel klaar, ondertussen had ik ook een pik in mijn bek en werd uiteindelijk ondergespoten door iemand die zich stond af te trekken.
Het was ineens stil, iedereen leek weg, ik ging uit sling en we liepen even naar de bar en dronken een koffie. Ik hoorde de deurbel een paar keer gaan en merkte op dat er weer behoorlijk wat mannen binnenkwamen, na koffie dan ook meteen weer naar boven het matras op.................
LOGIN om de rest van het verhaal te lezen...........LOGINBescherm jezelf en andere ALTIJD tegen SOA's en HIV. Gebruik een goedgekeurd condoom en voldoende glijmiddel! VRIJ VEILIG, dan kun je er nog lang van genieten.


Geef een cijfer en je kunt de volgende keer direct zien of je dit verhaal al gelezen hebt!

CIJFER: 7.2

Stem op Met een meester naar Candy:


Kijk voor meer verhalen van kinkyboy67 bovenaan aan de rechter kant >>>>>>
Of klik hier om op schrijver kinkyboy67 te zoeken
URL van dit verhaal: http://dlv13557.digigop.nl - mail deze link naar een vriend

1 reacties 834 bekeken cijfer: 7.2(30)


Jouw Reactie
LOGIN als je een reactie wilt plaatsen

24-5-2024 16:09 Heerlijk uitgewoond worden in mond en kont dat is een grote droom


::: digiGOP.nl :::
Laatste Reacties

login om alle 9864 reacties te lezen...

::: digiGOP.nl :::


© digiGOP.nl 2002 - 2024 | Adverteren | Disclaimer | Help | Contact/Helpdesk | Mobiele versie