Verhalen Categorie
homo 11.402
biseks 1.064
hetero 106
Verhalen Selectie
. ongelezen alle login!
alle alle 12.572
. #buiten 1.916
. #comingout 405
. #cruising 3.886
. #date 2.162
. #eerstekeer 2.233
. #familie 594
. #fetish 1.041
. #groep 2.156
. #jonger&ouder 2.430
. #massage 184
. #sm 666
. #sport 638
. #niet erotisch 83

series/reeksen
. korte verhalen 1.284


De Cruise naar Noorwegen


Geplaatst door: kinkyboy67Deze foto's komen uit de fotoserie shower onder XXX - klik op de foto voor meer geile foto's!22 juni ga ik op cruise met Holland Amerikalijn naar Noorwegen, ik besluit om wat advertenties te plaatsen op Romeo om te kijken of eventueel dates op het schip mogelijk zijn. Twee weken voor de cruise krijg ik een reactie van een Duits gay stel die met dezelfde cruise meegaan. We wisselen whatsapp gegevens uit. Ik kreeg vast hun hut nummer en we zouden verder contact hebben via whatsapp.

Het was zover inscheping voor de cruise in Rotterdam, ik was niet alleen dus we scheepte in en gingen het schip op, ik had al appje ontvangen dat gay stel ook al aan boord was. Ik antwoordde met een duimpje. We vertrokken op tijd uit Rotterdam en gingen het schip wat verkennen. In de avond ontving ik een whatsappje of ik nog interesse had en dat ik me zondagmiddag om 13:00 uur moest melden bij hun hut op 5e etage. Jock aan en verder zo weinig mogelijk. Appje was ondertekend met Marc und Karl. Zondag was een zeedag dus moest even kijken hoe ik me los kon maken van mijn reisgezelschap, dat lukte met een smoes, ik trok mijn jock aan met verder alleen een korte jogging en een shirt. Ik begaf me naar de hut en klopte aan. De deur ging open en ik werd binnen gelaten, “so sau da bist du dann, ausziehen die hose” was het eerste wat ik te horen kreeg. De 2 mannen trokken mijn broek uit, shirt uit en gooiden me op bed, Marc was volkomen naakt en Karl gekleed in harnas en open leren slip en chaps. De naakte man kwam bij me liggen en de andere ging in stoel zitten tegenover het bed. Marc pakte gelijk mijn tepels en begon me te zoenen, ik werd er erg geil van en liet me gaan. We streelden elkaar en betasten elkaars kruis, mijn jock was dan ook snel uit.

We gingen even zo door tot Karl riep dat we naar hem moesten komen, ik volgde Marc, Marc kreeg een halsband om en ook voor mij was er één. “So meine sklaven, jetzt wird es richtig heiss” zei Karl. We moesten beide doggy op bed gaan zitten. Keurend liep hij langs het bed en gaf me een tik op mijn kont. Hij liep naar andere kant van bed en stond met zijn stijve pik voor ons. Hij pakte een fles poppers en hield die onder mijn neus, ik moest goed snuiven, ook Marc kreeg een lading. Marc ging op zijn rug liggen en ik moest 69 over hem heen gaan zitten, weer poppers en Marc begon aan mijn pik te zuigen, ik volgde zijn voorbeeld en zoog aan Marc zijn heerlijk dikke pik. Karl kwam achter me staan en bewerkte mijn kontgaatje, al snel verdween er een kleine dildo inmijn kont en werd mijn kontje bewerkt. Marc was gestopt met pijpen en kroop onder me vandaan en pakte twee condooms. Beide mannen deden een condoom om, ik wist hoe laat het was en al snel werd ik door beide mannen om en om geneukt. Regelmatig werden de poppers onder mijn neus geduwd. Karl en Marc stopte ineens met neuken en ik moest op knieën voor hun gaan zitten, ze trokken beide hun condoomaf, Marc hield het al niet meer en stopte zijn al spuitende pik inmijn bek, sperma op mijn wang en in mijn bek. Ik zoog alles tot laatste druppel eruit toen Karl zijn pik aanbood, ik begon gretig te zuigen en al snel spoot hij zijn lading achterin mijn keel. Ze boden me nog wat te drinken aan en ik vertrok maar niet nadat we afspraken dit zeker deze cruise nog eens te herhalen.

De dagen erna kwam ik ze regelmatig tegen, ze gedroegen zich super discreet, op dag 4 kreeg ik weer een appje met de vraag of ik me nog een keer vrij kon maken en dat ik welkom was om 16:30 uur. Op zich een goede tijd om me met een excuus even vrij te maken. Dus om 16:30 stond ik weer voor hun hut, ik was dit keer niet gespoeld, dat lukte me niet maar dat was geen probleem. Karl nam weer een beetje de dominante rol voor zijn rekening, de poppers vloeide rijkelijk

en er werd heftig gezoend getongd, gelikt en gepijpt. Uiteindelijk vertrok ik na 45 minuten geheel voldaan van al het geile sperma in mijn slettenbek.

Dag 7 weer een zeedag, terug onderweg naar Rotterdam. Ik had dag ervoor weer een appje gekregen, ze hadden nog geen genoeg van me. Om 2 uur weer melden bij hun hut. Om 2 uur stond ik voor de hut goed gespoeld, jock weer aan en beregeil. Ik klopte aan, deur werd opengedaan. Marc lag al vastgebonden naakt op zijn buik op, paar kussens eronder zodat zijn kont goed naar boven stond en zijn kontgaatje lekke ropen stond. Karl was vandaag in een zeer dominante bui, ik moest me geheel uitkleden en kreeg weer halsband om. Ook de poppers meteen er bij. Hij deed een touw aan mijn riem en ging wee rop de stoel zitten, ik was nu een aangelijnde slet. Ik kroop op het bed en volgde de bevelen van Karl op en begon Marc zijn openstaande kontgaatje goed te rimmen. Marc kreunde flink dus blijkbaar deed ik het goed.................
LOGIN om de rest van het verhaal te lezen...........LOGINBescherm jezelf en andere ALTIJD tegen SOA's en HIV. Gebruik een goedgekeurd condoom en voldoende glijmiddel! VRIJ VEILIG, dan kun je er nog lang van genieten.Deze foto's komen uit de fotoserie shower - klik op de foto's voor meer geile foto's uit deze serie!Geef een cijfer en je kunt de volgende keer direct zien of je dit verhaal al gelezen hebt!

CIJFER: 7.6

Stem op De Cruise naar Noorwegen:


Kijk voor meer verhalen van kinkyboy67 bovenaan aan de rechter kant >>>>>>
Of klik hier om op schrijver kinkyboy67 te zoeken
URL van dit verhaal: http://dlv13568.digigop.nl - mail deze link naar een vriend

2 reacties 544 bekeken cijfer: 7.6(25)


Jouw Reactie
LOGIN als je een reactie wilt plaatsen

14-7-2024 13:28 Heerlijk geil verhaal zo een cruise maakt ieder geile vent graag mee.

14-7-2024 10:52 Hmmmm wat een heerlijk geil verhaal zo cruise wil je toch graag mee maken krijg er een stijve van


::: digiGOP.nl :::
Laatste Reacties

login om alle 9864 reacties te lezen...

::: digiGOP.nl :::


© digiGOP.nl 2002 - 2024 | Adverteren | Disclaimer | Help | Contact/Helpdesk | Mobiele versie