.
::: digiGOP.nl :::

What's your favorite part about giving a blowjob?

Nothing, blowjobs are kinda gross...
Teasing him
Everything! I live to suck dick
The cum


login om te stemmen

Forum Operators


DISCLAIMER: digiGOP.nl is geen bedrijf maar een hobby! digiGOP.nl is niet aansprakelijk voor berichten, foto's en andersoort materiaal die door bezoekers geplaatst zijn. De plaatser van het bericht is zelf aansprakelijk! Mocht er onverhoopt materiaal zijn geplaatst waar copyright op rust dan klik hier om dit te melden. Zie ook onze algemene disclaimer aub.

Russische bommen stoppen deze uitdagende LGBTQ+ Pride-viering in Oekraïne niet


door: sportingact



“Degenen die de mars bijwonen, vertegenwoordigen de stemmen van degenen aan de frontlinie en, helaas, degenen die niet meer bij ons zijn.”
Meer dan 60 mensen namen afgelopen zondag deel aan een Pride-evenement georganiseerd door activisten in de Oekraïense stad Kharkiv, ondanks het feit dat de stad onlangs werd gebombardeerd door Russische strijdkrachten.

Dertien auto's "droefden langs een van de belangrijkste wegen van de stad om het bewustzijn te vergroten over de noodzaak om de mensenrechten te handhaven en internationale steun te krijgen voor de verdediging en het herstel van Kharkiv", aldus een persbericht van Kharkiv Pride.

"We moeten inzicht tonen dat er LGBTQ + -mensen in het leger zijn," zei Vlad, een LGBTQ + -soldaat die in het persbericht "Sapsan" werd geïdentificeerd.

“Degenen die de mars bijwonen, vertegenwoordigen de stemmen van degenen aan de frontlinie en, helaas, degenen die niet langer bij ons zijn.”

Kharkiv, de op een na grootste stad van Oekraïne, ligt op minder dan 30 mijl van de Russische grens in het oosten van het land. Sinds het Kremlin op 24 februari 2022 oorlog tegen Oekraïne begon, heeft Rusland zich herhaaldelijk op de stad gericht.

Volgens een persbericht van Kharkiv Pride namen verschillende LGBTQ+-soldaten deel aan de mars.

Op 1 maart 2022 doodde een Russische luchtaanval Elvira Schemur, een LGBTQ+-rechtenactivist die zich vrijwillig aanmeldde voor zowel Kharkiv Pride als Kyiv Pride, een organisatie in de hoofdstad van Oekraïne. Sarah Ashton-Cirillo, een Amerikaanse transgender journalist (die vroeger voor LGBTQ Nation schreef) en nu lid van het Oekraïense leger, arriveerde slechts acht dagen na de dood van Schemur in Kharkiv.

"We herinneren ons elke dag hoe belangrijk de overwinning van Oekraïne is", zei Kharkiv Pride-coorganizer Anna Sharyhina. “Voor ons is de strijd voor gelijke rechten en de bescherming van de LGBTQ+ gemeenschap. Mensen die vechten, hun leven riskeren, kunnen hun rechten niet worden ontzegd. Het is zowel onrechtvaardig als onwaardige, en de oorlog heeft deze uitdagingen alleen maar benadrukt.

Elke autogroep bracht specifieke boodschappen, zowel naar de Oekraïense regering als aan de internationale staat. Harkiv Pride dringt er bij de Verkhovna Rada van Oekraïne (het Parlement) op aan om wetgeving aan te nemen die de verantwoordelijkheid voor haatmisdrijven (Bill No 5488) versterkt en geregistreerde partnerschappen (Bill No 9103) introduceert.

Activisten doen ook een beroep op Europese landen om het luchtruim van Kharkiv te helpen beschermen met moderne luchtverdedigingssystemen en internationale partners om rekening te houden met de behoeften van ondervertegenwoordigde en kwetsbare groepen, waarbij ze betrokken zijn bij besluitvormingsprocessen tijdens de planning van herstel.

Het thema van de Pride van dit jaar was ‘Samen met gelijkheid en overwinning’.
[imageint4]

[Bron: lgbtqnation.com]



Geef met de duimen aan of je meer of minder vaak (niet meer) een dergelijk artikel wilt zien
0 reacties

Geweldige foto's van super knappe

Geweldige foto's van super knappe en liefhebbende mannen

Nana Mouskouri (89) kondigt afsch

Nana Mouskouri (89) kondigt afscheid aan: ’Heb niet het recht slecht te zingen’

Where to Find the Best Gay Cruisi

Where to Find the Best Gay Cruising in Berlin
::: digiGOP.nl :::

© digiGOP.nl 2002 - 2024 | Adverteren | Disclaimer | Help | Contact/Helpdesk | Mobiele versie