.
::: digiGOP.nl :::

What's your favorite part about giving a blowjob?

Nothing, blowjobs are kinda gross...
Teasing him
Everything! I live to suck dick
The cum


login om te stemmen

Forum Operators


DISCLAIMER: digiGOP.nl is geen bedrijf maar een hobby! digiGOP.nl is niet aansprakelijk voor berichten, foto's en andersoort materiaal die door bezoekers geplaatst zijn. De plaatser van het bericht is zelf aansprakelijk! Mocht er onverhoopt materiaal zijn geplaatst waar copyright op rust dan klik hier om dit te melden. Zie ook onze algemene disclaimer aub.

Regenboogvlak in Nieuw-Vennep nog voor onthulling met hakenkruizen beklad: ’In- en intriest’


door: sportingact



De verf was nog maar amper droog of het spiksplinternieuwe regenboogvlak in het centrum van Nieuw-Vennep is met hakenkruizen beklad. In de nacht van vrijdag op zaterdag hebben tot nu toe onbekenden met zwarte verf de hakenkruizen aangebracht.


Volgens het Noordhollands Dagblad gaat de gemeente Haarlemmermeer aangifte doen van de bekladding. Het regenboogvlak is inmiddels weer schoongemaakt.

Burgemeester Marianne Schuurmans en wethouder Marjolein Steffens-Van de Water hebben ’met afschuw’ gereageerd op de bekladding. „Het bekladden van het symbool van verdraagzaamheid nota bene met hakenkruizen is onacceptabel. Het regenboogvlak staat voor inclusie en verdraagzaamheid”, zo staat op de website van de gemeente Haarlemmermeer.

„Het betekent dat iedereen in onze gemeente zichzelf mag zijn. Dan is het bekladden van zo’n symbool in- en intriest. Dit laat eens te meer zien hoe belangrijk het is dat we aandacht blijven vragen voor dit onderwerp.”

Ondernemers in het dorpscentrum van Nieuw-Vennep hadden het initiatief genomen om een regenboogvlak te maken. Daarbij kregen ze steun van de lokale dorpsraad en ondernemersvereniging OVHZ.

Dat het initiatief voor het vlak uit de Vennepse samenleving kwam, geeft het volgens wethouder Steffens extra waarde, zo schrijft het Noordhollands Dagblad. Doel van het regenboogvlak is iedereen zich welkom te laten voelen in het centrum van Nieuw-Vennep. Steffens, die inclusie in haar portefeuille heeft, onthult het vlak op vrijdag 11 oktober, Coming-Outdag.

De gemeente roept iedereen op die iets gezien heeft van de bekladding zich te melden bij de politie.

[Bron: div media]



Geef met de duimen aan of je meer of minder vaak (niet meer) een dergelijk artikel wilt zien
0 reacties

Geweldige foto's van super knappe

Geweldige foto's van super knappe en liefhebbende mannen

Nana Mouskouri (89) kondigt afsch

Nana Mouskouri (89) kondigt afscheid aan: ’Heb niet het recht slecht te zingen’

Where to Find the Best Gay Cruisi

Where to Find the Best Gay Cruising in Berlin
::: digiGOP.nl :::

© digiGOP.nl 2002 - 2024 | Adverteren | Disclaimer | Help | Contact/Helpdesk | Mobiele versie