Erotisch Menu
CRUISEBAR

Fotoseries

TEST hier de verschillende extenties

Om gebruik te kunnen maken van de HTML5 video standaard adviseren wij SAFARI. Als u SAFARI gebruikt dan zijn er geen video codecs meer nodig en zal de film altijd zonder problemen getoond worden. Gebruikt u een andere browser dan moet u zelf de benodigde codecs en players downloaden.

De films .mp4 (vaak herkenbaar aan het * voor de filmnaam) zijn met html5 perfect af te spelen, ook op een Ipad ed.

 

Betalingsproblemen

Wil een betaling per telefoon niet lukken, lees dan de uitleg op onze help pagina.Disclaimer

Digits / betalingen worden NOOIT vergoed! De films ondergaan een strenge controle. De werking wordt meerdere malen gecontroleerd. Het probleem dat u de film niet kunt bekijken zal daarom altijd aan u cq. uw computer liggen. Natuurlijk zijn wij altijd bereid u te helpen met een goede oplossing.

Films spelen niet

Update de browser tot de laatste versie! Gebruik Safari of Chrome voor de beste resultaten.

Is het niet mogelijk de browser aan te passen dan lees verder.....

Voor uw gemak worden alle links in een nieuw scherm geopend.

Bij het afspelen van films, via bijvoorbeeld Windows Media Player, is het belangrijk dat u over de juist codecs beschikt. Een CoDec (Coder/Decoder) is een uitbreiding op uw mediaspeler, die ervoor zorgt dat een specfiek videoformaat gedecodeerd kan worden. Voor een algemene beschrijving van codecs, verwijzen wij u naar een document van Microsoft: ' Top Questions about Codecs in Windows Media Player ' (Engels).

Browser anders dan Internet Explorer

Alle testen worden uitgevoerd met internet explorer. Firefox kan problemen geven zoals ontbrekende plugin.

Snelle oplossing

Meestal bent u uit de problemen door de codecs van deze twee pagina's te installeren:
Windows Media Player Codec Pack
DivX coded pack

In een enkel geval heeft u ook deze codec nodig:
XVid Codec

Firewalls

Het is ook mogelijk dat films niet afspelen doordat u zich achter een firewall bevindt. U zult dan uw firewallinstellingen moeten controleren; het kan zijn dat Windows Media Player geblokkeerd wordt.

Het kan ook zijn dat u zich achter een router bevindt (indien u met meerdere computers in 1 huishouden op internet aangesloten bent), waarop zich ook een firewall bevindt. Hoe u de instellingen van de firewall van de router aanpast kunt u lezen in de bijgeleverde gebruiksaanwijzing; dit verschilt per merk.

Als de films nog niet spelen

Als u niet zeker weet wat de oorzaak is van het niet afspelen van de filmpjes, raden wij u aan alles te doen wat hier boven staat. Lukt het daarna nog niet, dan raden wij u aan contact op te nemen met de leverancier van uw computer, die kan u wellicht meer informatie verschaffen.© digiGOP.nl 2002 - 2024 | Adverteren | Disclaimer | Help | Contact/Helpdesk | Mobiele versie