.
::: digiGOP.nl :::

Have you ever slept with someone who identifies as straight?
YES
NO


login om te stemmen

Forum Operators


DISCLAIMER: digiGOP.nl is geen bedrijf maar een hobby! digiGOP.nl is niet aansprakelijk voor berichten, foto's en andersoort materiaal die door bezoekers geplaatst zijn. De plaatser van het bericht is zelf aansprakelijk! Mocht er onverhoopt materiaal zijn geplaatst waar copyright op rust dan klik hier om dit te melden. Zie ook onze algemene disclaimer aub.

Vrachtwagens blijven een doorn in het oog op MOP's.


door: sportingact



Maar we werken er ook zelf aan mee.



Het grote aantal vrachtwagens dat op onze snelwegen rondrijden neemt belachelijk vormen aan en ze komen ook overal vandaan. Waar ze vandaan komen zal niemand een biet interesseren, maar wel hoe ze zich gedragen op de verzorgingsplaatsen wat ook een MOP is.

De meeste chauffeurs gedragen zich normaal maar sommigen gedragen zich asociaal en onnodig onbeschoft. Maar dat zal wel aan de chauffeur liggen en zekers waar ze vandaan komen.

Er zijn verzorgingsplaatsen met aparte vakken voor personenauto's, zoals de verzorgingsplaats Kalix Berna waar op een verzorgingsplaats voor auto's een inrijverbod geldt voor vrachtwagens op de plek voor auto's. Negeren ze en parkeren hun vrachtwagen op een plek voor alleen auto's. Parkeerplaats Swentibold. Groot vlak voor vrachtwagens, die rijden ze voorbij om hun vrachtwagen op de plek voor ALLEEN auto's te parkeren.

MOP Veenbult, MOP BASTION, MOP STRUBBEN hebben allemaal aparte vakken voor auto's en vrachtwagens.

Met name de Veenbult is een probleem geval. Daar zijn twee gescheiden vakken voor alleen auto's. Is het vak voor vrachtwagens vol eisen ze de plek voor auto's op.

En hier en elders gaat het dus fout. Als je als cruiser staat in het vak voor personenauto's kunnen ze NIET eisen dat jij plaats maakt voor de vrachtwagens. Aan de andere kant, als er al vrachtwagens staat, stel jij komt net aan, kan jij ze ook niet weg sturen.

Maar het moet niet zo zijn dat je je weg moet laten sturen als ze om jouw plek vragen. Dat is altijd een NO NO. Maar we hebben alle excuses uit het boek al gehoord. Ik moet slapen, ik moet eten.......

We weten, ze moeten allemaal rusten anders staat daar een forse boete op. Dat is in beginsel niet het probleem van de cruiser maar van de eigenaar van deze verzorgingsplaatsen Rijkswaterstaat die her en der kleine en grote parkeerplaatsen gesloten heeft om diverse redenen. Wat wel opvalt dat de meeste afgesloten parkeerplaatsen waren voorheen ook MOP's. Een andere reden is de kosten voor het onderhoud en de vervuiling van diverse parkeerplaatsen die nu dicht zijn. Vakbond FNV heeft onlangs de regering opgeroepen stappen te ondernemen en gesloten parkeerplaatsen weer te openen en/of nieuwe te realiseren. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan.

Feit is en blijft, dat je je niet moet laten wegsturen. Ze moeten in dat geval gewoon doorrijden naar een eerstvolgende verzorgingsplaats die meestal 15 tot 20 KM verder ligt.

KOPFOTO: Verzorgingsplaats en MOP Swentibold. Ziet er links nogal vredig uit maar in de avond is er geen plek meer voor auto's omdat vrachtwagenchauffers deze plekken opeisen.

Foto 2: Veenbult waar een vrachtwagen staat op de plek voor auto's terwijl er zat plek is op het vak voor vrachtwagens.

Foto 3: MOP Kalix Berna waar een bordje verboden voor vrachtwagens staat er heel duidelijk. In de avonduren hebben vrachtwagens er maling aan.

Voor het geval de heren gaan schelden en tieren, raam omhoog doen en hard de muziek aanzetten.





[Bron: platform Keelbos]



Geef met de duimen aan of je meer of minder vaak (niet meer) een dergelijk artikel wilt zien
0 reacties

SUSPENDED FROM SCHOOL FOR PERFORM

SUSPENDED FROM SCHOOL FOR PERFORMING IN PORN MOVIE

Met hoeveel verschillende partner

Met hoeveel verschillende partners had jij seks?

Een onderbroek met een boodschap

Een onderbroek met een boodschap
::: digiGOP.nl :::

© digiGOP.nl 2002 - 2024 | Adverteren | Disclaimer | Help | Contact/Helpdesk | Mobiele versie