Verhalen Categorie
homo 11.402
biseks 1.064
hetero 106
Verhalen Selectie
. ongelezen alle login!
alle alle 12.572
. #buiten 1.916
. #comingout 405
. #cruising 3.886
. #date 2.162
. #eerstekeer 2.233
. #familie 594
. #fetish 1.041
. #groep 2.156
. #jonger&ouder 2.430
. #massage 184
. #sm 666
. #sport 638
. #niet erotisch 83

series/reeksen
. korte verhalen 1.284


Middagje Erotheek Schiedam


Geplaatst door: renehoogvlietDeze foto's komen uit de fotoserie French_Black_Thug_fucks_with_White_Friend onder XXX - klik op de foto voor meer geile foto's!


Ik had hier aangekondigd dat ik 9 juli om 11. 30 uur in de Erotheek zou zijn en naakt zou rondlopen.
Ik was er om 11. 45 betaalde de entree en nam een sleutel voor een locker.
Ik ging naar de zaal liep naar de lockers en kleedde mezelf helemaal uit. Ik ging even naakt rondlopen had echt niets aan op blote voeten en niks aan o wat was dat heerlijk.
Sommige mannen keken geil naar me maar deden niets.
Ik liep naar het kamertje waar je met 2 op een bankje kan zitten en daar zat een heerlijke man spiernaakt met een stijve pik. Ik vroeg mag ik bij je komen zitten en dat was goed.
Hij speelde met zijn pik en ik deed hetzelfde. Na een poosje pakte ik zijn pik en begon er aan te trekken hij liet het toe. Ik had zin om hem te pijpen en boog voorover en nam zijn pik in mijn mond en begon te pijpen regelmatig ging de deur open maar het waren alleen maar kijkers.
ik pijpte hem diep en langzaam hij wreef over mijn rug en kontje. Na een lange poos haalde hij mijn hoofd weg en begon zich af te trekken helaas kon hij niet spuiten hij kleedde zich aan en ging weg.
Helaas want ik had hem wel leeg willen zuigen.
Ik zat nog een poosje in het kamertje maar helaas kwamen er alleen maar kijkers.
Ik ben weer gaan rondlopen in de bios en liep naar het kamertje terug toen ging de deur open en een man keek naar binnen en wilde weggaan ik zei je mag wel binnen komen en hij kwam binnen en ging zitten ik was zo geil dat ik gelijk over zijn kruis wreef hij maakte zijn broek open en deed zijn shirt omhoog en ik begon hem lekker te pijpen we tongden ook lekker en ik likte zijn tepels. Ik was hem lekker aan het zuigen toen hij zei stop ff anders kom ik klaar ik stopte even maar kon niet van zijn pik afblijven dus nam ik hem weer in mijn mond en weer kwam hij bijna klaar. Hij zei ik wil nog een poosje genieten dus ik ga ff rondlopen en weg was hij.
Ik ging weer de zaal in maar er was weinig verder te beleven op dat moment ik ging weer naar het kamertje en toen kwam er een man binnen die de deur op slot deed zich uitkleedde en mij begon te tongen en te trekken ik speelde met zijn pik en zo waren we een poosje bezig in allerlei standjes die je daar kan doen. Helaas wilde hij niet neuken maar ik mocht hem wel pijpen hij kwam klaar op mijn borst kleedde zich aan en ging.
Ik ging even naar de zaal en ging op de voorste rij zitten en toen zag ik een lekkere behaarde man in een string die naar de
hetrozaal ging. Ik na een poosje ook daar heen en daar draaide een film met 1 vrouw met 3 negers nou ik lette meer op de negers dan op de vrouw wat een pikken. Ik keek ook even rond en zag ik het kamertje bij de hetrozaal een man naakt zitten spelen met de pik van een andere man. Dit was een geil gezicht. Ik ging op de loveseat zitten naast de behaarde man en pakte zijn pik beet en begon er mee te spelen. Hij boog voor over en begon mij te pijpen na een poosje stopte hij en begon ik hem te pijpen maar al snel kwam hij klaar. De man in het

kleine kamertje had intussen zijn broek dicht gedaan en was weg. Ik ging naar de homozaal terug en liep naar de lockers en daar zag ik hem staan met zijn pik door het gat hij werd daar lekker gepijpt. Ik ging op het bankje zitten in dat kamertje en speelde wat met mijn pik terwijl ik hem aan keek. Hij draaide om en ging naast mij op het bankje zitten ik pakte zijn pik en speelde hier even lekker mee en nam hem toen in mijn mond.
Ik pijpte hem lekker en lang hij genoot ervan en zei wat pijp je lekker man ik kom bijna. Vlak voor hij kwam haalde hij zijn pik uit mijn mond en deed hem in zijn broek en zei ik ga ff een rondje lopen. Nou het was een klein rondje want hij was zo terug deed zijn broek open en naar beneden ging zitten en ik................
LOGIN om de rest van het verhaal te lezen...........LOGINDeze foto's komen uit de fotoserie French_Black_Thug_fucks_with_White_Friend - klik op de foto's voor meer geile foto's uit deze serie!Geef een cijfer en je kunt de volgende keer direct zien of je dit verhaal al gelezen hebt!

CIJFER: 7.3

Stem op Middagje Erotheek Schiedam:


Kijk voor meer verhalen van renehoogvliet bovenaan aan de rechter kant >>>>>>
Of klik hier om op schrijver renehoogvliet te zoeken
URL van dit verhaal: http://dlv13569.digigop.nl - mail deze link naar een vriend

4 reacties 498 bekeken cijfer: 7.3(23)


Jouw Reactie
LOGIN als je een reactie wilt plaatsen

16-7-2024 19:23 Hoi Hendrik moeten we elkaar een keer tegen komen hoop ik . Als ik daar ben loop ik altijd lekker naakt

14-7-2024 13:37 Heerlijk man ik ga ook, geregeld naar de bios om lekker te zuigen en slikken geweldige ervaring is dat, neuken in de bios gebeurt zelden hier ben pas twee keer lekker genomen voor de rest zuig ik iedere pik geheel klaar tot de laatste druppel.

12-7-2024 16:37 Geil man, daar had ik wel bij willen zijn.

12-7-2024 09:52 Wow rene wat een heerlijke geile middag moet dit geweest zijn jammer dat ik je steeds mis loopt ik kan zo nu en dan maandag morgen ps van daar dit hoge cijfer


::: digiGOP.nl :::
Laatste Reacties

login om alle 9864 reacties te lezen...

::: digiGOP.nl :::


© digiGOP.nl 2002 - 2024 | Adverteren | Disclaimer | Help | Contact/Helpdesk | Mobiele versie