.
::: digiGOP.nl :::

Ik verschoon mijn ondergoed
Gemiddeld
Meerdere keren per dag
1x per dag
Om de dag
3x per week
2x per week
1x per week
Minder dan 1x per week


login om te stemmen

Forum Operators


DISCLAIMER: digiGOP.nl is geen bedrijf maar een hobby! digiGOP.nl is niet aansprakelijk voor berichten, foto's en andersoort materiaal die door bezoekers geplaatst zijn. De plaatser van het bericht is zelf aansprakelijk! Mocht er onverhoopt materiaal zijn geplaatst waar copyright op rust dan klik hier om dit te melden. Zie ook onze algemene disclaimer aub.

Burgemeester: ‘Beveiliging Pathé Leidsche Rijn wist niets van homofoob gedrag’


door: sportingact



Afgelopen vrijdag verstoorden drie jongemannen de premiere van de film Out met anti-homoteksten in de Pathé Leidsche Rijn. De beveiliging verwijderde de jongens, maar wist niet wat voor kwetsende teksten ze riepen. Volgens burgemeester Sharon Dijksma is het onduidelijk of de identiteit van de jongens bekend is.
Afgelopen vrijdag was de première van de film over twee homoseksuele mannen. Drie jongemannen kwamen halverwege de film de zaal in en begonnen scheldwoorden door de zaal te schreeuwen, allemaal gericht op homo's en homo-zijn.

David Bosch (UtrechtNu!) wilde van de burgemeester weten wat zij van de situatie vond. “De houding van de beveiligers en medewerkers heeft deze gevoelens van onveiligheid helaas niet kunnen wegnemen”, zei hij tijdens het vragenuur. De burgemeester antwoordde dat er bij de beveiliging niet duidelijk was wat er precies gebeurde. “De context hebben de beveiligers gemist”, meende de burgemeester.
De burgemeester gaf verder aan dat ze het, net als Bosch, geen avond vond om trots op te zijn. Ze heeft contact gehad met de directie van de bioscoop, waarin is aangegeven dat die maatregelen neemt, onder andere op het gebied van de kaartcontrole. Volgens Dijksma wordt er ook extra beveiliging ingezet. De bioscoop heeft volgens haar te maken met toenemende agressie.

[Bron: rtvutrecht.nl]



Geef met de duimen aan of je meer of minder vaak (niet meer) een dergelijk artikel wilt zien
0 reacties

Ahoy Sailors

Ahoy Sailors

Handsome rugby players

Handsome rugby players

10 tips voor een betere homoseks

10 tips voor een betere homoseks
::: digiGOP.nl :::

© digiGOP.nl 2002 - 2024 | Adverteren | Disclaimer | Help | Contact/Helpdesk | Mobiele versie