Verhalen Categorie
homo 11.399
biseks 1.064
hetero 106
Verhalen Selectie
. ongelezen alle login!
alle alle 12.569
. #buiten 1.916
. #comingout 405
. #cruising 3.884
. #date 2.161
. #eerstekeer 2.232
. #familie 593
. #fetish 1.040
. #groep 2.155
. #jonger&ouder 2.430
. #massage 184
. #sm 665
. #sport 638
. #niet erotisch 83

series/reeksen
. korte verhalen 1.284


Ontwaakt verlangen 2 2


Geplaatst door: NoMercy001Deze foto's komen uit de fotoserie Fucked_In_The_Park onder XXX - klik op de foto voor meer geile foto's!


De tijd vliegt om en Henk verwend zichzelf regelmatig onder de douche door de vibrator met regelmaat stevig tegen zijn prostaat te duwen waarbij hij fantaseert genomen te worden, om dan zijn eikel op te zien zwellen en dikke druppels vocht naar buiten geperst worden. Die dan als een sliert naar beneden glijden om met het douchewater weg te spoelen. Het gevoel daarna geeft Henk een kik, zeker als zijn zak goed vol zit. Dat is waar Henk het voorlopig mee moet doen na de ervaring in het Kralingse bos.

Dan komt Ingrid thuis met een opgewekt verhaal dat ze in aanmerking komt voor promotie op haar werk. Iets wat kenbaar gemaakt gaat worden op de laatste dag van het aanstaande bedrijfsuitje waarbij de partners mee mogen. In eerste instantie zit Henk daar niet op te wachten, maar weet dat dit voor Ingrid een belangrijke stap is voor haar carrière wat weer gekoppeld is aan een stevige loonsverhoging. De weken vliegen om en al snel staan ze bij de incheckbalie van het hotel waar ze de sleutel van de hotelkamer krijgen en nadat ze zich gesetteld hebben verwacht worden voor de toespraak van de baas.

Het is een gezellige boel wat Henk ook wel weer vrolijk maakt en na een paar glazen champagne en anders sterks wordt iedereen wat losser en niet meer zo gespannen als dan de baas op het podium komt. De baas, die Jaap heet, heeft een vlotte babbel en kijkt diverse keren naar Henk en Ingrid, waarbij het Henk opvalt dat Jaap wel meer dan 1 keer richting hun kijkt. Na afloop als de glazen gevuld zijn fluistert Henk in Ingrids oor of het net lijkt of de baas een oogje op Ingrid heeft. Die begint gelijk te giechelen en fluistert terug dat Henk zich beter zorgen kan maken, daar Jaap op mannen valt en niet op vrouwen. Iets wat Henk een rood hoofd bezorgt en Ingrid fluistert dat ze het wel lief vindt dat Henk jaloers is.

De avond verloopt verder in een prima sfeer en als Jaap een praatje komt maken richt hij zich op Henk en vertelt dat zijn Ingrid een top vrouw is. Dat de promotie deze dagen bekend gemaakt gaat worden als de cases die de 2 teams gaan krijgen daar de doorslag in zal geven. Ingrid zal team 1 leiden en de Gerrit haar collega zal team 2 leiden. De teams zijn door hun zelf uitgekozen wat een onderdeel is van heel de casus. Henk knikt instemmend en heeft geen idee waar het over gaat.

Als Jaap zich omdraait om verder zijn ronde te maken kijkt hij Henk nog is even van top tot teen aan. Waarna Ingrid een beetje door de drank Henk toefluistert dat hij wel op mag passen, dat haar baas hem wel zit zitten. Henk schudt zijn hoofd en voelt dat zijn lul iets opzwelt bij de gedachte. Na deze avond gaan ze naar hun hotelkamer want morgen is Ingrid heel de dag bezig en moet Henk mee op excursie met de overige partners, iets wat hij niet ziet zitten.

De volgende ochtend na het ontbijt wenst Henk Ingrid succes en na een zoen gaat Henk naar de bus waar de rest staat te wachten voor de excursie, wat een onderdeel schijnt uit te maken van de cases waar de rest mee bezig is. Henk hoort de helft niet en glipt nog even weg naar het toilet en bij terugkomst blijkt de bus vertrokken te zijn zonder Henk. Een lach kan Henk niet onderdrukken en gaat dan zijn eigen weg en ontdekt dat er een sauna is en besluit het er is lekker van te nemen.

Al gauw merkt Henk dat hij heel de sauna voor zichzelf heeft en geniet met volle teugen van deze stilte en rust. Wat al gauw leidt dat hij in de sauna met een stijve lul ligt en daar zachtjes mee aan het spelen is. Verdwalend in zijn gedachte denkt Henk er weer aan hoe het zou zijn om een stijve lul in zijn kontje te voelen stampen. O wat had Henk graag nu zijn vibrator bij zich gehad om daar hier in de sauna lekker mee bezig te zijn.

De 15 minuten vliegen voorbij en zonder dat Henk er erg in heeft stapt hij uit de sauna met bijna een volledige harde stijve lul en vergeten zijn handdoek om zijn middel te doen. En als Henk onder de douche stapt, valt het hem pas op dat Jaap de baas ook onder de douche staat. Die gelijk een opmerking maakt dat Henks zijn vriend er prima uitziet. Waarop Henk een rood hoofd krijgt en van schrik zijn lul zo verslapt dat er weinig van over blijft.

Enigszins opgewonden is Henk inwendig wel en al gauw kijkt hij met een schuin oog richting Jaap zijn best wel stevige lul in slappe toestand. Jaap ziet dat Henk gluurt en draait zich zo dat Henk het beter kan zien en geeft hem een knipoog om dan nonchalant een praatje te beginnen over koetjes en kalfjes. Echter de ZGO’tjes in de ogen van Jaap zeggen genoeg. Waarna het verhaal al gauw gaat over de kansen op promotie van Ingrid en of Henk haar daar wel in wil steunen. En hoe graag dat Henk het eigenlijk wel wil dat Ingrid die promotie kan maken.

Uiteindelijk zitten Henk en Jaap gezamenlijk in de sauna waar de toon van Jaap toch wel serieuzer wordt en aangeeft teleurgesteld te zijn dat Henk niet mee is op excursie om daarmee de casus van zijn vrouw te ondersteunen. Henk weet even niet wat te zeggen en hoort het aan terwijl hij ziet dat de lul van Jaap stijver begint te worden. Jaap geeft nog is aan dat hiermee de kansen voor Ingrid toch wel een stuk kleiner zijn geworden en dat Gerrit zo meer kans maakt.
Henk verontschuldigd zich en vraagt aan Jaap Ingrid er niet op te beoordelen dat hij niet mee is. Jaap knikt en zegt dat daar wel iets tegenover moet komen te staan. Offers dienen gebracht te worden en Henk ziet en voelt waar dit heen gaat. Jaap zijn lul staat fier stijf en de opwinding en zenuwen in Henks lijf zorgen ervoor dat ook zijn lul redelijk stijf staat onder de handdoek wat het beeld niet bedekt voor Jaap. Jaap geeft aan dat Henk om te beginnen maar is dichterbij moet komen en zegt dat hij Jaap dan maar is een beetje moet gaan verwennen, waarbij het laatste woord Jaaps lul doet trillen.

Henk slikt en is op van de zenuwen, dit is waar hij vaak over heeft gefantaseerd maar nu het echt is, is het toch wel wat anders. Maar Henks geilheid wint het en met zijn half stijve lul gaat hij dichter bij Jaap zitten die een glimlach op zijn gezicht heeft van goedkeuring. Waarna Jaap begint met, zo Henk het is nu aan jou om mij te overtuigen dat Ingrid de beste persoon voor de functie is.

Met enige angst en onder de indruk in zijn ogen gaat langzaam Henks hand richting de stijve lul van Jaap en bij het eerste contact trekt Henk automatisch even zijn hand terug. Daarna herpakt Henk zich met een lichte zucht en voelt voor het eerst in zijn leven een harde stijve pik in zijn hand die niet van zichzelf is. Jaap kijkt gelaten toe hoe onhandig Henk aan zijn lul begint te trekken en moedigt Henk een beetje aan door te zeggen dat hij zich moet ontspannen. Na een paar minuten is Henk over zijn eerste schaamte heen en neemt de opwinding de overhand.
Soepel, alsof het Henks eigen lul is neemt hij Jaaps lul onder handen die rustig van positie verandert door te gaan zitten waarbij Jaap 1 tree hoger zit dan Henk die nu voor hem zit. De stilte in de sauna wordt verbroken als Jaap aangeeft dat Henk zijn mondje maar is moet gaan gebruiken. Een rilling trekt door Henks lichaam en met een onderdanige blik hem aankijkend gaat Henks hoofd richting Jaaps stijf kloppende lul.

Eerst komt de geur van een stijve lul in Henks neus wat zijn lul harder maakt en dan nog wat dichterbij waarop Henk een paar handen op zijn hoofd voelt rusten die hem begeleiden. Voorzichtig is het eerste contact als de lippen van Henk tegen Jaaps eikel komen, waarna de druk toeneemt en Henk zijn mond opent en voelt hoe Jaaps stijve lul zachtjes naar binnen schuift.

Henk verroert zich niet als zijn mond vol zit met Jaaps harde pik, dan voelt hij een licht tikje op zijn hoofd waarna zijn hoofd lichtjes heen en weer wordt bewogen over Jaaps lul. De eerste minuut fungeert Henks mond als een apparaat waar Jaap zijn lul heen en weer in schuift. Henk krijgt het ritme zo te pakken en neemt het over in zijn eigen tempo en begint Jaap zelfstandig te pijpen. Eerst nog wat onwennig en na de opmerking van Jaap dat Henk het moet doen zoals hij het zelf ook zou willen.

Dan begint Jaap zachtjes te kreunen, teken dat Henk op de juiste manier bezig is en waardoor Henk steeds meer met overgave zijn taak vervuld als Jaap mompelt dat hij het moet doen voor Ingrids kansen op promotie. Henks eigen lul raakt stijver door Jaaps opmerking en al gauw vult de sauna zich met gekreun van Jaap en zuigende geluiden die uit Henks mond komen. Henk gaat helemaal op in zijn rol en is opgewonden en geil, nee, Henk is botergeil, dit voelt nog beter als zijn fantasie.

Doordat Henk zo opgaat in zijn taak om de lul van Jaap te verwennen merkt hij niet dat Jaap zijn zak krimpt en opzwelt. De eerste tekenen van een aankomende zaadlozing die ondersteund wordt doordat Jaaps handen steviger op Henks hoofd beginnen te rusten. Jaaps gekreun wordt luider en moedigen Henk aan en als zijn lul opzwelt in Henks mond en zijn handen nog steviger op Henks hoofd rusten komt het.
Henk voelt zijn mond vullen met een goedje, een goedje wat hij wel is van zichzelf geproefd heeft, en weet gelijk dat Jaap zijn zaad in zijn mond spuit met grote dikke klodders. Henk voelt het zoutige, het slijmerige goedje dat deels uit zijn mond ontsnapt maar grotendeels in moet slikken omdat Jaaps lul stevig in zijn mond zit en daar gehouden wordt door de 2 stevige handen op zijn hoofd. Dan volgen nog een paar kleine schokjes en voelt hoe de eens zo harde stijve lul begint te verslappen. De handen nemen in kracht af en glijden van Henks hoofd af, teken dat Henk klaar is.

Beide uitgeput, Henk van het harde werken en Jaap omdat hij zojuist zijn zak vol zaad in Henks mond heeft leeg gespoten. Ook Henks lul is verslapt en beide moeten nu de sauna uit omdat er al 20 minuten voorbij zijn. Hevig bezweet en dorstig nemen ze beide de koude douche wat Henks lul nog verder doet krimpen om daarna uit te rusten in de relaxstoelen. Jaap ligt voldaan open en bloot met nog steeds een dikke lul die half slap op zijn buik ligt.

Henk kijkt er naar en voelt de opwinding van zijn fantasie en mijmert even weg bij de gedacht hoe Jaaps lul in zijn gaatje zou voelen. Zou dat net zo lekker zijn als zojuist in zijn mond? De tijd vliegt als Jaap opstaat en tegen Henk zegt dat hij zich niet mag aftrekken of seks mag hebben met Ingrid vannacht en dat Henk morgen om dezelfde tijd weer in de sauna moet zijn. O ja, dat Henk tegen Ingrid moet zeggen, 7-5-14-5, de antwoorden van wat bij de excursie hoort.

Die avond is het gezamenlijk eten met de 2 groepen en wordt er hevig gediscussieerd door de partners wat de antwoorden zijn van hun speurtocht tijdens de excursie. Want het gaat niet alleen om de promotie van Ingrid of Gerrit, maar voor elk winnend teamlid een flinke bonus. Ingrid vind Henk stil, waarop een partner aan Henk vraagt waar hij geweest is, want ze hebben Henk niet gezien in de bus of tijdens de gehele excursie.

Henk geeft aan dat hij op eigen gelegenheid op onderzoek is uitgegaan en out of the box heeft gedacht. Het haantje uit de groep partners geeft aan wat Henk dan wel heeft ontdekt waarop Henk antwoord, 7-5-14-5. Er volgt een korte discussie waarop Ingrid aangeeft dat dit wel klopt met wat zij overdag in de casus op uit kwamen en de rest alleen nog geen idee hebben wat het betekent. Ingrid lacht en legt uit dat het de eerste combinatie cijfers zijn van de digitale kluis en ze er nog 3 nodig hebben.

De avond verloopt verder gezellig en eenmaal op de hotelkamer geeft Ingrid Henk een knuffel en vertelt hem dat ze van Jaap hoorde dat hij zo goed had meegewerkt vandaag. Met een rood hoofd knikt Henk en zegt dat hij alles doet voor zijn vrouwtje om de promotie die ze verdient te krijgen waarna ze beide vermoeid in slaap vallen.

De volgende ochtend na het ontbijt worden de partners het bos in gestuurd voor de laatste 3 cijfers bij elkaar te zoeken en de 2 teams gaan weer verder met hun casus. Iets wat Henk weinig doet en alleen met zijn gedachte is om op tijd in de sauna te zijn. Zijn fantasie en geilheid spelen hem behoorlijk op en het is maar goed dat zijn trui lang is en over zijn broek heen hangt anders was de bobbel van zijn stijve lul goed zichtbaar. Het is al een paar keer door zijn hoofd geschoten hoe de pik van Jaap in zijn gaatje zou voelen en als dat de rest van de cijfer reeks oplevert is dan een mooie bijvangst. Inwendig lacht Henk en maakt zichzelf uit voor een goedkoop hoertje dat zo zijn vrouw helpt.

Henk is op tijd in de sauna en hoort de douche al lopen en ziet dat Jaap er al is, die zich heeft ingezeept. Jaap kijkt Henk aan en wenkt hem dichterbij dat hij erbij moet komen, spoelt zich af en zegt dat Henk eerst maar is moet doorgaan waar ze gisteren gebleven zijn. Terwijl Henk op zijn knieën zakt onder de douche denkt hij dat Jaap er zo geen gras over laat groeien. Tijd om erover na te denken is er niet als Henk de half stijve lul van Jaap al voor zijn gezicht ziet bungelen.

Automatisch doet Henk zijn mond open en de opzwellende eikel glijdt soepel Henks openstaande pijpmondje binnen, waarop Henk gelijk aan het werk gaat en voelt hoe dit neukapparaat verder in zijn mond opzwelt tot een harde stijve paal. Aangemoedigd door Jaap en onder de warme straal van het douchewater zit Henk op zijn knieën met een half opzwellende pik. Jaap kreunt zachtjes en laat Henk na een paar minuten behendig stoppen en laat hem weten dat anders zijn zak leegloopt en hij een beter manier weet.

Henk voelt de spanning als hij opstaat en onder het warme water wordt zijn rug met veel zeep ingesmeerd. Jaaps handen glijden over Henks rug heen en glijden om beurten naar voren waar hij Henks ballen en lul lichtjes masseert om daarna weer terug naar zijn rug te gaan. De uitwerking bij Henk is helder, zijn lul wordt steeds stijver, de spanning in zijn buik minder en zijn geilheid neemt toe. Jaap die zijn handen steeds lager over Henks rug glijden schuiven tussen zijn bilnaad door waarop Henk lichtjes omhoog veert als een vinger van Jaap zijn kontgaatje licht masseert.

Dan gaat Jaap achter Henk staan en schuift met zijn onderbuik tegen Henks kontje aan waardoor zijn harde paal tussen Henks billen soepel door het schuim heen en weer schuift. Als dan plots Henk voelt dat Jaaps eikel tegen zijn maagdelijke gaatje drukt. Henk spant zijn billen samen en het schiet door zijn hoofd heen ‘het gaat nu gebeuren, ik ga het voelen nu’. Als Jaap naar achteren stapt, voelt Henk zowel een

opluchting als teleurstelling door zijn lijf trekken. Maar Jaap begeleid Henk richting de sauna terwijl hij nog onder het zeepschuim zit.

De handdoeken worden behendig door Jaap op de treden gelegd waarna hij Henk, die eventjes niet meer weet wat er nu gaat komen, soepel voorover duwt. Waarop Henk steun zoekt met zijn handen op de bovenste tree en daardoor iets wijdbeens voorover staat gebogen. Vervolgens gaat Jaap achter hem staan en drukt zijn harde pik weer naar de plek waar die was geëindigd onder de douche. Henks hartslag stijgt met de seconde en zijn lul nog nooit eerder zo stijf omhoog stond begint Jaap hem achterlangs af te trekken en gelijk lichte stootbewegingen te maken.

Jaaps lul duwt steeds iets harder tegen Henks maagdelijke gaatje aan, die zachtjes staat te kreunen door het getrek aan zijn harde staaf door Jaap. Dan laat Jaap Henks lul los en pakt zijn eigen lul beet voor meer sturing en met zijn andere hand klemt hij rond Henks buik heen om hem stevig vast te houden, waarbij hij Henk toefluistert dat hij aan zijn eigen lul moet trekken. Henk luistert in trance en trekt aan zijn harde pik, waarbij zijn ballen meetrekken in het tempo.

Dan voelt Henk de druk toenemen, de zenuwen gieren door zijn lijf en denkt ‘het gaat gebeuren nu, hij gaat me neuken’. De druk neemt nog meer toe en Henk stopt met aan zijn eigen pik trekken en zoekt steun met zijn beide handen waarbij hij automatisch zijn benen nog iets wijder zet. Jaap drukt nog iets harder en voelt hoe Henks kontgaatje verder wijkt en zijn eikel iets naar binnen schiet.

Henk kreunt luider als hij voelt hoe Jaaps eikel zijn kringspier heeft doorbroken als opeens de sauna gevuld wordt met een luide gil gemengd met gekreun. Jaap stoot naar voren en voelt zijn lul Henks kontkutje binnendringen. Henk kreunt en in gedachte lijkt het een eeuwigheid te duren als hij voelt hoe Jaaps lul in 1 stoot diep zijn neukgaatje ontmaagd.

Elke centimeter voelt als een millimeter aan wat naar binnen schuift. Er lijkt geen einde aan te komen hoe Henk wordt gevuld met een stevig stuk hard neukvlees dat zijn maagdelijke kontje opentrekt. Gelukkig werkt de zeep als een prima glijmiddel waardoor Jaap soepel diep binnen kan dringen. Tot daar waar Henk eindelijk voelt hoe Jaaps ballen tegen zijn kont drukken en zijn neukgrot geheel gevuld is.
Jaap trekt terug en glijdt opnieuw diep naar binnen waar nu met elke stoot Henks eerst zo harde stijve lul weg krimpt tot een klein garnaaltje. Zelfs in deze hitte van de sauna krimpt zijn zak terwijl zijn zaad op springen staat. Henk zucht diep en een paar tranen rollen over zijn wangen van schrik, spanning, opluchting, pijn, blijdschap maar vooral van intense geilheid nu hij een dikke lul diep in zijn kontkutje voelt heen en weer schuiven.

Jaap begint Henk in een normaal tempo met lange halen te neuken en fluistert Henk toe dat hij zijn lul door dit kontkutje is heerlijk laat verwennen. Henk kan alleen maar zuchten en kreunen om met zijn ogen dicht de wereld om zich heen even te vergeten. Zo gaat het een minuut door welke veel langer aanvoelt als Henk een heerlijk opkomend gevoel in zijn buik begint te krijgen. Als hij zijn ogen opent ziet hij met elke stoot die zijn kontkutje opvult zijn eigen lul iets omhoog zwaaien en steeds groter en groter worden.
Henk kreunt van genot, Jaap hijgt geil en de geur van seks hangt in de sauna. Henks lul is hard en stijf, zijn zak slingert in het neuktempo mee en Henk kijkt met grote ogen naar zijn eikel als daar een paar kleine druppels wit uit komen die naar beneden druipen in een lang sliert.
Henk wordt er alleen maar geiler van en met elke stoot van Jaap zwaait zijn eigen lul en zak mee in het tempo. De opwinding neemt toe in Henks buik, een gevoel wat hij wel vaker................
LOGIN om de rest van het verhaal te lezen...........LOGINDeze foto's komen uit de fotoserie Fucked_In_The_Park - klik op de foto's voor meer geile foto's uit deze serie!Geef een cijfer en je kunt de volgende keer direct zien of je dit verhaal al gelezen hebt!

CIJFER: 8.1

Stem op Ontwaakt verlangen 2 2:


Kijk voor meer verhalen van NoMercy001 bovenaan aan de rechter kant >>>>>>
Of klik hier om op schrijver NoMercy001 te zoeken


Serie delen: -Ontwaakt verlangen 2-

13-12 Ontwaakt verlangen 2 2 (8.1)URL van dit verhaal: http://dlv13479.digigop.nl - mail deze link naar een vriend

3 reacties 2119 bekeken cijfer: 8.1(26)


Jouw Reactie
LOGIN als je een reactie wilt plaatsen

12-1-2022 15:20 Klopt waren 2 lekkere verhalen. Hoop dat er meer komen... Anders wil ik nog wel wat met de baas regelen, hoor... Lijkt me geil.

19-12-2021 17:12 Je hebt heerlijke verhalen geplaatst, komen er nog meer??

16-12-2021 15:58 Beide verhalen gelezen was heerlijk om te lezen top!!!


Meer verhalen van
NoMercy001
Op Datum - Sorteren op Titel


Serie delen: -Ontwaakt verlangen 2-
13-12 Ontwaakt verlangen 2 2 (8.1)


18-09-23 Basic Fit (8.3)
25-12-22 Arme Henk, wordt een heerlijk sletje (7.7)
26-01-22 Grote handen (8.4)
09-01-22 Directiesecretaresse, 2 2 (8.1)
06-01-22 Directiesecretaresse 1 2 (7.8)
06-01-22 Stage lopen (8.1)
20-12-21 Medicijn van de dokter (7.9)
17-12-21 Gluren bij de buren, (8.3)
13-12-21 Ontwaakt verlangen 2 2 (8.1)
13-12-21 Ontwaakt verlangen 1/2 (7.4)

Alle 31 verhalen van NoMercy001
::: digiGOP.nl :::
Laatste Reacties

login om alle 9839 reacties te lezen...

::: digiGOP.nl :::


© digiGOP.nl 2002 - 2024 | Adverteren | Disclaimer | Help | Contact/Helpdesk | Mobiele versie